teknolojiuzmani
FD Üye

Pancar Humus Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet pancar
- 2 diş sarımsak
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 2 yemek kaşığı tahin
- 1 adet limon
- 3 yemek kaşığı su
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı kimyon
- Tuz
- Karabiber
Pancar Humus Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Pancar ile sarımsağı yağlı kağıda sarıp evvelden ısıtılmış 200’ lik fırında 30-40 dakika pişirin.
- Pişen pancar ve sarımsaklarla birlikte başka bütün materyalleri robota koyup pürüzsüz bir kıvam almasını sağlayın.
- Humusu tabağınıza alıp üzerine zeytinyağı ve susam serperek sunabilirsiniz. Afiyet olsun. Tanımın görüntüsü için instagram eceaslnnn sayfama sizleri bekliyorum.