Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pancake

Pancake

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pancake Tarifi İçin Malzemeler

*1 yumurta
*1 buçuk çay bardağı un
*1 buçuk yemek kaşığı şeker
*1 buçuk su bardağı süt
*1 paket vanilya
*Yarım paket kabartma tozu

Pancake Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri çırpalım, tavayı çok az margarinle yağlayalım ,1 kepçe tavaya döküp göz göz olunca arka tarafını çevirip ,pişirelim Arasına istediğinizi sürelim(bal, çokokrem) AFİYET OLSUN

Similar threads

Pancake Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 su bardağı süt *3 yemek kaşığı şeker (silme) *2 yumurta *2 su bardağı un *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya Pancake Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri 78 dk boyunca çırpın Orta ateşte ısıttığımız tavaya bu harçtan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Nefis Pancake Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *1 5 bardak süt *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu *22 5 su bardağı un(akışkan olacak) *İsteğe göre şeker( ben 2 yemek kaşığı koydum) Üzerine: *Bal *Sürülebilir çikolata *Muz *Çilek Nefis Pancake Tarifi Yapılışı Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Pankek (Pancake) Tarifi İçin Malzemeler *1,5 su bardağı süt *3 yemek kaşığı şeker (silme) *2 yumurta *2 su bardağı un *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 paket*kabartma tozu *1 paket *vanilya Pankek (Pancake) Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri 78 dk boyunca çırpın Orta ateşte ısıttığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Pancake Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *2 su bardağından 2 parmak eksik süt *5 yemek kaşığı şeker *1 paket vanilya *1 buçuk paket kabartma tozu *2 su bardağından biraz eksik un Pancake Tarifi Yapılışı Merhaba nyt takipçileri çay saatinde ve kahvaltılarda şipşak bir alternatif pancake...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Pankek Pancake Tarifi İçin Malzemeler *2 tane yumurta *2 yemek kaşığı şeker *1 bardak süt *1 buçuk bardak un *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu *Pişirme esnasında yağ kullanabilirsiniz ( ben kullanmadım) Servis önerisi: *Çikolata, bal, kaymak, ceviz, kivi, muz, çilek ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt