Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pamuk Tatlısı

Hoş geldin! degirmencim190 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Pamuk Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pamuk Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

*2 paket petibör bisküvi
*1 paket krem şanti
*Hindistan cevizi

Pamuk Tatlısı Tarifi Yapılışı Sadece 3 malzeme ile 5 dakikada pratik bir tatlı hazırlamak isteyenlere buyrun tarif;
2 paket petibör bisküviyi geniş bir kabın içinde kırıp elinizle ufalayın Üzerine mikser ile çırptığınız 1 paket krem şantiyi ekleyin (Ben orman meyveli krem şanti kullandım) isteğe göre ceviz de ekleyebilirsiniz (cevizi bilerek kıtır kıtır yenilsin diye çok ufalamadım)
Karıştırdığınız malzemeleri dondurma kaşığı ile alıp bir tabağın içine yaydığınız hindistan cevizine bulayın
Afiyet olsun

Similar threads

Havuç Tatlısı Topları Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo havuç *1 su bardağı şeker *1 paket petibör bisküvi *1 çay bardağı ceviz içi *1 paket krem şanti *Hindistan cevizi *Ceviz kırıkları Havuç Tatlısı Topları Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyip tencereye koyalım Ocağın altını yakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Dolgulu Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo balkabağı *2 paket petibör bisküvi *Ceviz veya fındık *1 çay kaşığı tarçın *Hindistan cevizi *Çikolata sos Dolgulu Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabakları soyun ve*iri doğrayın Bir tencereye alın Yarım çay bardağı su ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg bal kabağı *İsteğe göre şeker ben 2 5 su bardağı koydum *2 paket krem şanti *1 su bardağı süt *1 paket petibör bisküvi *1 buçuk su bardağı ceviz *Dövülmüş Hindistan cevizi Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı 1 *Kabağı önceden pişir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
İrmik Topları Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı süt *8 yemek kaşığı irmik *9 yemek kaşığı toz şeker *1 paket vanilya *1 paket toz krem şanti *1 paket petibör bisküvi Bulamak için; *1 su bardağı hindistan cevizi Ortasına; *2530 fındık İrmik Topları Tarifi Yapılışı Derin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Çok hafif ve pratik muhallebili havuç tatlısı tarifim ile karşınızdayız Lezzetli havucu ve bisküvileriyle çayın, kahvenin yanında lezzetle tüketebileceğiniz muhteşem bir tatlı İnce ince rendelenmiş, kırılmış bisküvilerle bir araya gelen tatlıdan deneyenlerden tam not aldı Ve kolay havuçlu tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt