Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

palette altın karamel saç rengini kullananlar

palette altın karamel saç rengini kullananlar
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
palette altın karamel saç rengini kullananlar palette altın karamel rengini deneyen varmı varsa nasıl memnunmusunuz bende saç rengimi değiştirecem altın karamel düşünüyorum palette markasının saç boyalarından memnunmusunuz  

Similar threads

koleston karamel deneyen varmı selamlar aranızda koleston karamel rengini deneyen oldumu bende denemek istiyorum fakat önce yorumlara bakarak karar saptamak istedim deneyenler nasıl memnunmusunuz çabuk akıyormu saçlarda nasıl duruyor  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
koleston esrarengiz kahve deneyen varmı selam aranızda koleston saç boyasının gizemli kahve rengini deneyen ve kullanan varmı varsa nasıl memnunmusunuz bende saçlarım için bu rengi düşünüyorum boyandığında nasıl duruyor saç rengimi değiştirmeme değecek bir renkmi öğüt edermisiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
böğürtlen siyahı saç rengini deneyenler selamlar böğürtlen siyahı saç rengini kullanan ve deneyen varsa nasıl memnunmusunuz kullananlar hangi markanın saç boyası ile saçlarınızı boyadınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
flormar eyeliner kullananlar aranızda flormar markasının eyelinerını kullanan varmı varsa nasıl memnunmusunuz sürüşü nasıl kolaymı umarım akmıyordur bende eyeliner alacam gerçekten flormarın bazı makyaj ürünlerini kullanıyorum ve gayet memnunum ama daha önce eyelinerı alıp kullanmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
koleston kumral saç rengi deneyen varmı selamlar kendimle ilgili bir imaj değişikliği istiyorum koleston kumral rengi fazla hoşuma gidiyor bu rengi aranızda deneyip kullanan oldumu nasıl memnunmusunuz yorumları paylaşırsanız memnun olurum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt