Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pains au Chocolat (Pan o Sokola)

Pains au Chocolat (Pan o Sokola)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Fransada herkesin çok severek tükettiği bir hamur işi


http:img184**************img1845545img3483xp6


Malzeme Listesi
Kare milföy hamuru (1 taneden 2 adet çıkıyor )
Sütlü çikolota parçaları
Yapılışı:


Milföy hamurunu iki parçaya ayırın Herbir dikdörtgen parçanın iki ucuna çikolata parçaları yerleştirin Hamuru heriki tarafdan çikolataları rulo yapıp saracak şekilde dolayın ver ortada birleştirin Kenar kısımları parmaklarınızla hafif hafif kapatınTers çevirerek tepsinize dizin Üzeri kızarana kadar pişirin


Pains au chocolat ve croissants (kruvasan) Fransada herkesçe çok sevilir Çocuklar okuldan çıktığı zaman mutlaka pastanelere uğrarlar ve yeni fırından çıkmış çikolatalı ekmeklerini alırlar Adını çikolatalı ekmek olarak çeviriyoruz ama bildiğiniz milföy hamuru ile yapılmış bir yiyecek Fakat pastanelerde özel olarak elde yapılan ve yoğun tereyağ kokan bu milföyler ile hazırlanmış çikolatalı ekmekler ve kruvasanlar çok lezzetli oluyor Bizim hazırladığımız şekli orjinal büyüklüğünün yarısı kadar


Afiyet olsun



http:img184**************img1846476img3478mf9


http:img184**************img1847978img3480ok2


http:img466**************img4663438img3481bk9


http:img466**************img466605img3482ru7

 
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt