Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paçanga Usulü Tepsi Böreği

Paçanga Usulü Tepsi Böreği

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
pacanga-usulu-tepsi-boregi.jpg

Paçanga Yöntemi Tepsi Böreği Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet kapya biberi
  • 4 adet yeşil köy biberi
  • 80 gram pastırma
  • 250 -300 gram kaşar peyniri
  • 4 adet yufka
  • Susam
Sosu için ;
  • 2 yumurta akı
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı sirke
  • 1 su bardağından az ılık su
Tüm gereçleri istediğiniz ölçüde ve halde kesip koyabilirsiniz


Paçanga Yolu Tepsi Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tepsiye yağlı kağıt sererek yapıyorum ben yoksa tepsimizi yağlayalım.
  2. Birinci yufkamızı serelim sosumuzu döküp ikinci yufkayı parçalayarak yağlayıp iç gereçlerimizi koyalım.
  3. Daha sonra tekrar parçalanmış yufka yağlayıp son yufkayı serelim yağlayıp 180 derece fırına verelim.
  4. Kızarmaya yakın susam serpip tekrar pişirmeye devam edelim afiyet olsun.
Paçanga Yordamı Tepsi Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt