elektronikci
FD Üye

Paçanga Yöntemi Tepsi Böreği Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet kapya biberi
- 4 adet yeşil köy biberi
- 80 gram pastırma
- 250 -300 gram kaşar peyniri
- 4 adet yufka
- Susam
- 2 yumurta akı
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 çay kaşığı sirke
- 1 su bardağından az ılık su
Paçanga Yolu Tepsi Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tepsiye yağlı kağıt sererek yapıyorum ben yoksa tepsimizi yağlayalım.
- Birinci yufkamızı serelim sosumuzu döküp ikinci yufkayı parçalayarak yağlayıp iç gereçlerimizi koyalım.
- Daha sonra tekrar parçalanmış yufka yağlayıp son yufkayı serelim yağlayıp 180 derece fırına verelim.
- Kızarmaya yakın susam serpip tekrar pişirmeye devam edelim afiyet olsun.