Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paçanga Böreği

Paçanga Böreği
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
pacanga-boregi.jpg

Paçanga Böreği Tanımı İçin Gereçler

  • 5 adet hazır yufka
  • 3 adet domates
  • 2 adet yeşil biber
  • 250 gram rendelenmiş kaşar peyniri
  • 200g doğranmış pastırma
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ

Paçanga Böreği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle böreğin iç harcını hazırlayalım. Biberleri ince ince kıyıp hafif bir yemek kaşığı kadar yağda öldürelim.
  2. Bunu bir kenara soğumaya alıp, 3 adet domatesi kabuklarını soyup küp küp doğrayalım.
  3. Kaşarı rendeleyelim ve pastırmayı doğrayalım.
  4. Hazırlanan bu iç harcı harmanlayın.
  5. Yufkaları eşit halde 8’e bölelim.
  6. Yufkanın geniş tarafına sigara böreği sarar üzere çokça iç harçtan koyup saralım.
  7. Hafif sıvı yağda tavada artlı önlü kızartalım çok fazla soğumadan fazla bekletmeden sıcak servis edelim.**dilerseniz üzerine yumurta sarısı sürüp fırında da pişirebilirsiniz.**hazırladığımız öbür fazla börekleri de dondurucuya koyup dilediğiniz vakit çıkarıp pişirebilirsiniz.
 
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt