paçanga böregi Malzemeler: 2 adet yufka 150 gram pastırma ½ çay bardağı zeytinyağı 50 gram kaşar 2 adet domates 3 adet sivribiber Yapılışı: 1 Domatesi geniş bir sahana rendeleyinKısık ateşte suyunu çekene dek pişiriniçerisine zeytinyağ ve sivri biber ek edilip 12 dakika kaynatın ve pastırmayı ek edin Her Tarafta iki dakika daha pişirin ve ocaktan alınSoğumaya bırakınSiz tekrar tekrar domatesi sade pişirin daha sonra yağını ek edinDahalezzetli olur 2 Yufkanın birini açınİlk önce yufkayı ortadan ikiye bölünSonra her parçayı da üç eşit parçaya bölünBir adet yufkadan altı adet paçanga böreği çıkıyor Yufkanın daha alçak kısmına hazırladığınız iç malzemesinden iki kaşık koyunÜzerine bir tutamda kaşar peyniri rendesi serpinKenarlarını iki göre içe kıvırarak yassı bir şekilde sigara böreği gibi sarınYufkanın yelken direği kısmını su doymuş kaseye batırıp sarma işlemim tamamlayın 3Kızgın yağda iki tarafını da kızartın ve kağıt havlu üzerine çıkarınSıcak olarak servis edin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.