Ozgurlukle İlgili Sozler
Ozgurluk Uzerine Sozler
Ozgurluk Uzerine Guzel Sozler
Ozgurluk Uzerine Guzel Sozler:
Ozgurluk olmayan bir ulkede olum ve cokuntu vardır Her ilerlemenin ve her kuruluşun anası ozgurluktur (ATATURK)
Ozgurluk icin hepimiz hukukun kolesiyiz (CİCERO)
Devlet yonetiminin amacı ozurluktur (SPİNOZA)
İnsan doğası gereği baskıya karşı gelir (TACİTUS)
Ozgurlukten kişiliğin otoriteye ustun gelmesini anlıyorum (CONSTANT)
Duşuncenin ,isteğin ve iradenin olmadığı yerde ozgurluk olmaz;fakat ozgurluğun olmadığı yerde duşunce,istek ve irade sozkonusu olabilir(JOHN LOCKE)
Hic kimsenin benim haklarım ve ozgurluklerim uzerinde; benim de başkalarının ozgurlukleri uzerinde hakkım yoktur(RİCHARD OVERTON)
Soylediklerini onaylamıyorum, fakat olumune de olsa, konuşma hakkını savunacağım(VOLTAİRE)
Ayaklarıma pranga vurabilirsiniz, fakat inancıma vuramazsınız Zeus bile beni mağlup edemez
Vucudum kole olsa da duşuncelerim ozgurdur(SOPHECLUS)
Şarkıyı değil ancak bir şarkıcıyı kafese koyabilirsiniz(ROOSEVELT)
Ozgurluk Uzerine Sozler
Ozgurluk Uzerine Guzel Sozler
Ozgurluk Uzerine Guzel Sozler:
Ozgurluk olmayan bir ulkede olum ve cokuntu vardır Her ilerlemenin ve her kuruluşun anası ozgurluktur (ATATURK)
Ozgurluk icin hepimiz hukukun kolesiyiz (CİCERO)
Devlet yonetiminin amacı ozurluktur (SPİNOZA)
İnsan doğası gereği baskıya karşı gelir (TACİTUS)
Ozgurlukten kişiliğin otoriteye ustun gelmesini anlıyorum (CONSTANT)
Duşuncenin ,isteğin ve iradenin olmadığı yerde ozgurluk olmaz;fakat ozgurluğun olmadığı yerde duşunce,istek ve irade sozkonusu olabilir(JOHN LOCKE)
Hic kimsenin benim haklarım ve ozgurluklerim uzerinde; benim de başkalarının ozgurlukleri uzerinde hakkım yoktur(RİCHARD OVERTON)
Soylediklerini onaylamıyorum, fakat olumune de olsa, konuşma hakkını savunacağım(VOLTAİRE)
Ayaklarıma pranga vurabilirsiniz, fakat inancıma vuramazsınız Zeus bile beni mağlup edemez
Vucudum kole olsa da duşuncelerim ozgurdur(SOPHECLUS)
Şarkıyı değil ancak bir şarkıcıyı kafese koyabilirsiniz(ROOSEVELT)