Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozgurluk Uzerine Guzel Sozler

0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ozgurlukle İlgili Sozler
Ozgurluk Uzerine Sozler

Ozgurluk Uzerine Guzel Sozler:
Ozgurluk olmayan bir ulkede olum ve cokuntu vardır Her ilerlemenin ve her kuruluşun anası ozgurluktur (ATATURK)

Ozgurluk icin hepimiz hukukun kolesiyiz (CİCERO)

Devlet yonetiminin amacı ozurluktur (SPİNOZA)

İnsan doğası gereği baskıya karşı gelir (TACİTUS)

Ozgurlukten kişiliğin otoriteye ustun gelmesini anlıyorum (CONSTANT)

Duşuncenin ,isteğin ve iradenin olmadığı yerde ozgurluk olmaz;fakat ozgurluğun olmadığı yerde duşunce,istek ve irade sozkonusu olabilir(JOHN LOCKE)

Hic kimsenin benim haklarım ve ozgurluklerim uzerinde; benim de başkalarının ozgurlukleri uzerinde hakkım yoktur(RİCHARD OVERTON)

Soylediklerini onaylamıyorum, fakat olumune de olsa, konuşma hakkını savunacağım(VOLTAİRE)

Ayaklarıma pranga vurabilirsiniz, fakat inancıma vuramazsınız Zeus bile beni mağlup edemez

Vucudum kole olsa da duşuncelerim ozgurdur(SOPHECLUS)

Şarkıyı değil ancak bir şarkıcıyı kafese koyabilirsiniz(ROOSEVELT)