Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkı Sozleri

Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkı Sozleri
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sadece Arkadaşız Şarkı Sozu Ozgun
Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkı Sozu
Ozgun Sadece Arkadaşız Sozleri
Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkısı

Nasıl atıyor kalbim seninle dinle
Dayanamaz yanar gece ateşinle
Mucizenle yenilendim ellerinde
Kaderimi gordum sanki gozlerinde
Ama yeni her şey gibi
Buda anlık heves mi?
Yoksa kaderimiz mi?
Zaman soyler mi gerceğimizi
Gizli saklı buluşmalar
Ama şimdi saklamalıyız
Soran olursa neyse ne
Ya goren olursa sadece arkadaşız
Kalplerimiz patlayacak
Ama şimdi susmalıyız
Sorana biz yalanlarız
Goren olursa sadece arkadaşız
Nasıl atıyor kalbim seninle dinle
Dayanamaz yanar gece ateşinle
Mucizenle yenilendim ellerinde
Kaderimi gordum sanki gozlerinde
Ama yeni her şey gibi
Buda anlık heves mi?
Yoksa kaderimiz mi?
Zaman soyler mi gerceğimizi
Gizli saklı buluşmalar
Ama şimdi saklamalıyız
Soran olursa neyse ne
Ya goren olursa sadece arkadaşız
Kalplerimiz patlayacak
Ama şimdi susmalıyız
Sorana biz yalanlarız
Goren olursa sadece arkadaşız

Soz Muzik : Nedim Caner Ustun

Similar threads

Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkısı, Ozgun Nasıl atıyor kalbim seninle dinle Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkı Sozu Nasıl atıyor kalbim seninle dinle Dayanamaz yanar gece ateşinle Mucizenle yenilendim ellerinde Kaderimi gordum sanki gozlerinde Ama yeni her şey gibi Buda anlık heves mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ozgun Sadece Arkadaşız şarkısı sozleri Ozgun Sadece Arkadaşız 2019 Ozgun Sadece Arkadaşız şarkı sozleri Nasıl atıyor kalbim seninle dinle Dayanamaz yanar gece ateşinle Mucizenle yenilendim ellerinde Kaderimi gordum sanki gozlerinde Ama yeni her şey gibi Buda anlık heves mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt