Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özet halında İzmirin işgali hakkında bilgiler verebilirmisiniz ?

Özet halında İzmirin işgali hakkında bilgiler verebilirmisiniz ?
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Özet halında İzmirin işgali hakkında bilgiler verebilirmisiniz ? Ödevim var ve İzmirin İşgali konusunun özet bilgilerini yazmam lüzumlu Herkese yardım ediyorsunuz bana da bir el atın lütfenozethalindaizmirinisgalihakkindabilgilerverebilirmisiniz5c5a0e72e2837alt  

Similar threads

İzmirin işgalini özet halde yazabilirmisiniz lütfen Selamlar arkadaşlar, İzmirin işgali hakkında bir ödevim var ve özet bilgi arıyorumEğer bu sayfaya işgalin özetini yazabilirmisiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İzmir Nasıl işgal edildi İzmirin işgalinin nedenleri İzmirin işgaliyle ilgili gazete haberleri İzmir işgalinin sonucları imagesizmirinisgali5ad6aa1ac3491 İzmir'in işgali (15 Mayıs 1919): Mondros ateşkesi imzalanınca İtilaf Devletleri, daha once yaptıkları anlaşmalara gore Anadolu'yu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
İzmir Nasıl işgal edildi İzmirin işgalinin nedenleri İzmirin işgaliyle ilgili gazete haberleri İzmir işgalinin sonuçları İzmir'in işgali (15 Mayıs 1919): Mondros ateşkesi imzalanınca İtilaf Devletleri, daha önce yaptıkları anlaşmalara kadar Anadolu'yu işgale başladılar Adana ve dolayları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
izmir işgali ile ilgili hikayeler İzmir'in İşgali, I Dunya Savaşı sonrasında Paris'te toplanan uluslararası barış konferansının kararıyla İzmir kentinin 15 Mayıs 1919'da Yunanistan Krallığı tarafından işgaliyle başlayan ve 9 Eylul 1922'de Turk Ordusunun kente girmesiyle sona eren işgaldir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Osmanlı Devletinin başarıları hakkında data var mı ? Osmanlı devleti özellikle televizyonda yayınlanan dizilerle daha bir merak edilir oldu, Ben de merak edenlerden biriyim ve araştırıyorum bundan böyle, Bana Osmanlının başarıları hakkında data verebilirmisiniz lütfen, teşekkürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt