Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özel Okul Kalitesinde Devlet Lisesi

Özel Okul Kalitesinde Devlet Lisesi
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Özel Okul Kalitesinde Devlet Lisesi SİVAS’ta Ulusal Piyango İdaresi kadar yaptırılan ve 4 sene önce eğitim vermeye başlayan Milli Piyango Lisesi çağın gerektirdiği modern donanımı ve son teknolojisiyle uyarı çekiyor 24 saat emniyet kameraları ile izlenen okulun Sivas’ta birincil ve tek olduğu belirtildi Milli Piyango İdaresi tarafından yaptırılan ve 2004 2005 eğitim öğretim yılında açılan Ulusal Piyango Lisesi, son teknolojik aletlerle donatılan sınıfları ve çağı yakalayan modern görüntüsü ile uyarı çekiyor Donanımının tamamının Mili Piyango İdaresi kadar karşılandığı belirli lisede bilgisayar labaratuvarı, 4 fen labaratuvarı, müzik sınıfı, internet erişim merkezi ve internet kafe, 150 kişilik konferans salonu, spor salonu ve ayrıca öğretmen ve öğrenclere açık kondisyon merkezi bulunuyor 30’ar şahsiyet sınıflarda akıllı tahtalar, projeksiyon aletleri ve hem öğretmenler için bilgisayar ve internet erişimi bulunuyor ÖZEL OKULLARI ARATMIYOR 700 öğrencisi eğitim öğretime devam eden okul bununla birlikte 24 saat emniyet kameraları ile izleniyor Okulun özel okullardan farkının olmadığını bildiren Sivas Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramis Dumlu, “Bu lise teknolojisi ve donanımı ile acilen Sivas’ta ilk sırada Burada verilen eğitimle öğrencilerimiz geleceğe bir şekilde hazırlanıyor Buradan aldıkları eğitim ile öğrencilerimiz okulumuzu ve Sivas’ı daha güzel yerlere taşıyacaktır dedi Öğrencilere iyi bir eğitim vermeyi amaçladıklarını belirten Ulusal Piyango Lisesi Müdürü Mustafa Karadağ da, teknolojinin öğrencilerin okula severek gelmelerini sağladığını belirtti Özgürlük  

858,536Konular
981,823Mesajlar
32,328Kullanıcılar
Üst Alt