Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozel Mesajlar

Hoş geldin! Harcq1337 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ozel Mesajlar
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ozel Sozler Ve Mesajlar

En Ozel Mesajlar

Bugun bir cicekcinin onunden gecerken bir cicek ben cok guzelim beni al diyordu Onu aldım ama guzel olduğu icin değil seni gorduğunde utansın diye

Ne icimde seni unutmak gibi bir his varnede aşkımı korukleyen bir ruzgarne seni gormeyecek kadar gucluyumnede gormeye dayanacak kalbim var

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gunduz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hic olmamalı

Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşumSenden oncesi yoktu,seninle var olmuşumSende butun umutlar,sende butun duygularBeni sende arama,ben artık senin olmuşum

Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak

Seni denizdeki kumlar, gokteki yıldızlar, ormandaki ağaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular ve guneşin ışıklarından daha cok seviyorum

Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın Arada bir tutmayacaksın Duşsun ki tuttuğunun kıymetini bilsin

Paylaşmanın asaletini hic bir zaman bencilliğin cirkinliğine tercih etme,ve oyle bi arkadaş secki sen onun icin olumu duşunduğunde o senin icin coktan olmuş olsun

858,519Konular
981,225Mesajlar
31,083Kullanıcılar
_kerim_27025Son üye
Üst Alt