Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özcan Deniz Yalan mı Söyledi?

Özcan Deniz Yalan mı Söyledi?
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Özcan Deniz Yalan mı Söyledi? özcan deniz wilma elles özcan deniz haberleri wilma elles haberleri Sevgili melekler, geçtiğimiz gün basında meydana çıkan bir haberde Wilma Elles'in Özcan Deniz'in klibinde oynamak istediği ve sanatçının bu ricası nezaketle reddettiği yazılmıştı Ancak Elles bu iddiayı elbette reddetti, ona göre Deniz yalan söylemiş 1548622586 1548622586 ozcandenizyalanmisoyledi5c4e1afea42f2ozcandenizyalanmisoyledi5c4e1afea42f2 ozcandenizyalanmisoyledi5c4e1afea42f2 Özcan Deniz'in, Wilma Elles beni arayıp 'Filminde oynamak istiyorum' dedi Ünsüz biri diye oynatmadımsözlerine Alman oyuncudan tekzip geldi Elles; Deniz'i yalancılıkla itham edip ağır konuştu TANIMAM AMA Belli Başlı Özcan Deniz bana teklifte bulundu Kendisini tanımıyordum, Kerem (Göğüş) iyi bir artist olduğunu söyledi, lakin film için vaktimiz uyuşmadı Sözlerini duyunca şoke oldum O büyük bir palavracı  

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt