Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ozcan deniz-niran unsal ::aklım hep sende

ozcan deniz-niran unsal ::aklım hep sende
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sana bişey olur diye aklım,
Hep sende ruyaların bile
Benim goz hapsinde,

Senle yanan yurek uşumezmiş hic,
Omrunce benim obur yarım
Bedelsin tum sevgilere benim,

Obur yarım bedelsin sen herşeye,
Bensiz gunlerini sen unut artık,
Seven yureğinde şimdi ben varım

Seni boyle sevmek gunahsa eğer,
Ben anadan doğma bir,
Gunahkarım seven yureğim,

Kor olana kadar gozlerimin,
Feri solana kadar mahşer,
sirenleri calana kadar seni yureğimde

Yaşatacağım nesi varsa,
Senin inanki bu omrumun satır,
Satır sana ait her hikayesi bu aşk,

İkimiz meleklerin bize hediyesi benim,
Obur yarım bedelsin tum sevgilere,
Benim obur yarım bedelsin sen,

Herşeye bensiz gunlerini,
Sen unut artık

Similar threads

Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
niran ünsal sesler ve izler albümünden şarkı sözleri bu aşk bize meleklerin hediyesi şarkı sözü Ben Tekrar Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yanlamasına Cesaretin yola çıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden fiilen Kalmadıysa bu aşkta hiçbir anı Kalbini döndürsen bile güneşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
anlamlı nicker Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
655
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt