Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özcan Deniz ile Fahriye Evcen yeniden barışmış

Özcan Deniz ile Fahriye Evcen yeniden barışmış
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Özcan Deniz ile Fahriye Evcen yeniden barışmış fahriye evcen Özcan Deniz Fahriye Evcen, Özcan Deniz, Fahriye Evcen, Fahriye Evcen resimleri, özcan deniz resimleri, Özcan Deniz Fahriye Evcen haberleri Bir dargın bir barışık aşıklar Özcan Deniz ile Fahriye Evcen gizlice barışmışlar 1548656965 1548656965 ozcandenizilefahriyeevcenyenidenbarismis5c4ea14a0512aozcandenizilefahriyeevcenyenidenbarismis5c4ea14a0512a ozcandenizilefahriyeevcenyenidenbarismis5c4ea14a0512a Deniz ilk olarak yönetmen koltuğuna oturduğu film olan “Ya Sonradannın vizyon hazırlıkları sırasında kendisine yeterince zaman ayırmadığından şikayet eden sevgilisi Evcen’i terk etmişti Deniz, ayrılık gerekçesi olarak da “Can yakan bu ilişkide fazla yoruldum Fahriye’yi de yordum Bana karışılmasına, müdahale edilmesine sabır edemiyorum Bu iş beni ve çalıştığım bir ordu insanı ilgilendiriyor Bunları hepsini kadınsal bir duyguya heba edemem açıklamasını yapmıştı Ardından Deniz’in Evcen’in telefonlarını açmadığı ve görüşmeyi kabul etmediği öğrenilmişti Ama ilerleyen haftalarda çiftin birbirlerinin hasretine dayanamadıkları ve kaldıkları yerden ilişkilerine devam etme kararı aldıkları öğrenildi Yeni yayın döneminde “Iffet dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Fahriye Evcen’in sevgilisiyle barıştıktan sonradan moralinin oldukça düzeldiği ifade ediliyor  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt