Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özbek Pilavı

Hoş geldin! gakgun tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Özbek Pilavı
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
http:img101**************img101727439042247pe1

Malzemeler:

2 su bardağı pirinç
3 su bardağı su
250 gr kuzu eti
1 adet soğan
2 adet havuç
Tuz, yenibahar

Yapılışı:

Önce kuşbaşı doğranmış eti tencereye alın, suyunu çekene kadar pişirin Daha sonra rendelenmiş veya blendırdan geçirilmiş soğanları ekleyin Soğanlar pembeleşince rendelenmiş havuçları ve ıslatılmış, sonra da yıkanıp süzülmüş pirinci ekleyin ve 23 dk kavurun
Sonra 3 bardak suyu, tuzu ve yenibaharı ekleyin Suyunu çekip üstü göz göz oluncaya kadar pişirin
 
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt