Uyarı: Bebeğinizin tarifte yer alan malzemelere karşı alerjisi olabileceğinden doktorunuza danıştıktan sonra yedirmenizi oneririz
Ozanımın Nefis Taze Fasulyesi Tarifi İcin Malzemeler
*Yarım kilodan daha az taze fasulye
*1 patates
*1 soğan
*2 sarımsak
*Cok az salca
*isteğe gore 1 domates
Ozanımın Nefis Taze Fasulyesi Tarifi Yapılışı
1
*Oncelikle incecik doğranmış soğanı kavurup rondodan gecirdiğim Domatese ekledim ve cok az salca ile birlikte cok az pişirdim
*Kucuk kucuk doğradığınız patates ve fasulyeyi ekleyip yemeğin uzerini gececek kadar su ekliyoruz Ben tuz kullanmıyorum
*Cok fazla salca da olunca gerek duymadım kaynarken bir cimdik toz şeker ekledim hem cabuk yumuşadı hem daha lezzetli oldu
Ozanımın Nefis Taze Fasulyesi Tarifi İcin Malzemeler
*Yarım kilodan daha az taze fasulye
*1 patates
*1 soğan
*2 sarımsak
*Cok az salca
*isteğe gore 1 domates
Ozanımın Nefis Taze Fasulyesi Tarifi Yapılışı
1
*Oncelikle incecik doğranmış soğanı kavurup rondodan gecirdiğim Domatese ekledim ve cok az salca ile birlikte cok az pişirdim
*Kucuk kucuk doğradığınız patates ve fasulyeyi ekleyip yemeğin uzerini gececek kadar su ekliyoruz Ben tuz kullanmıyorum
*Cok fazla salca da olunca gerek duymadım kaynarken bir cimdik toz şeker ekledim hem cabuk yumuşadı hem daha lezzetli oldu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.