Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyunlarda Pixel Shader 3.0 Sorunu ?

Oyunlarda Pixel Shader 3.0 Sorunu ?
0
305

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ekran kartım Pizel Shader 20 Uyumlu Ama Çoğu oyun 30 istiyor bu yüzden çalışmıyor Acaba Pixel Shader 30 varmış gibi gösteren bir program varmı ? Yoksa illa gidip ekran kartımı almak gerekli ?

Similar threads

Sa,Bilgisayarımda daha önce sorunsuz oynadığım pes u format attıktan sonra tekrar yükledim ve oyunu açmaya çalıştığım zaman Ekran kartımın Pixel shader 20 desteklemediğini söyledi ve oyun açılmadıRadeon x1550 ekran kartım var Medium ayarlarda sorunsuz kasmadan oynayabiliyordum şimdi ise böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
http:img27**************img2776494chan20071018184756pj7gif Arkadaşlar, kurulum esnasında yaşanan Autorunbat does not exist hatasına ve Moria Madenlerine çözüm bulundu 1)Moria Madenlerinde Takılanlar Google Açarak Aynen Şöyle Yazsınlar Ya Da Burdan Kopyala Yapıştır Yapın: Lord Of The...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt