Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncularımızdan Van'a Yardım

Oyuncularımızdan Van'a Yardım
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oyuncularımızdan Van'a Yardım oyuncularımızdan vana destek yardım yardım kampanyası depremzedelere felaket bölgesine yardım 23 ekim 2011 van depremi ile ilgili bilgiler burada melekler Dün öğlen 13:42'de meydana gelen Van depremi herkesi harekete geçirdi melekler Sivil toplum kuruluşları ve halk müziği kendi çabalarıyla Van'a yardımda bulunabilmek amacıyla harekete geçtilerBugün de afet bölgesine yapılacak yardım için birçok belediyenin yanısıra Şişli Belediyesi de bir destek kampanyası düzenlediBu kampanyaya ünlü oyuncularımız da büyük takviye veriyorHaberimiz şöyle; 1548648658 1548648658 oyuncularimizdanvanayardim5c4e80d70f3c5oyuncularimizdanvanayardim5c4e80d70f3c5 oyuncularimizdanvanayardim5c4e80d70f3c5 BKM oyuncularından Şahin Irmak, Gülhan Tekin, Aydan Taş, Bülent Emrah Aydınlık, Burcu Gönder ve Ezgi Mola, Şişli Belediyesi'nin oluşturduğu destek masasında Van'daki depremzedeler için destek topluyorlar Konuyla ilgili olarak Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yaptığı açıklamada, Umulmayan bir olayla karşılaştık Acımız büyük Gün bugündür, gün yardımlaşma günüdür Vanlı kardeşlerimizin acılarını paylaşarak ölenlere rahmet, kalanlara başsağlığı diliyorum Depremzede kardeşlerimize yardımlarımız sürekli sürecek Ben de sabah saat 730'da Vanlı kardeşlerimizin bizzat yanına olup onlara yardım olacağımdedi  

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt