Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyuncu Tolga Güleç, Türkiye'nin Dört Bir Yanı Yanarken Can Yaman'ın Çıplak Fotoğraflar Paylaşmasına İsyan Etti

Oyuncu Tolga Güleç, Türkiye'nin Dört Bir Yanı Yanarken Can Yaman'ın Çıplak Fotoğraflar Paylaşmasına İsyan Etti
0
100

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-278ad2bd0c0009add504e34d1d43f39a0038f4fb.jpg

Günlerdir bitmeyen ve giderek artan orman yangınları herkesi yıprattı; kaygı ve tasayla birlikte birebir vakitte epeyce öfkeliyiz. Toplumsal medyada yardım paylaşımları dışında yapılan paylaşımlar reaksiyonla karşılanıyor. İşte Tolga Güleç de Can Yaman'ın Türkiye'deki yangınlarla ilgili hiçbir paylaşım yapmayıp çıplak fotoğraflar paylaşmasına isyan etti. Attığı tweetle üstü kapalı bir halde gönderme yaptı.

Günlerdir devam eden ve ekipman yetersizliğinden bir türlü denetim altına alınamayan orman yangınlarını kaygı ve ıstırapla takip ediyoruz.

Beşerler canla başla çalışıyor, yardım etmek isterken vefat eden birçok vatandaşımız var; elhasıl telaşlıyız, öfkeliyiz, yaşananları aklımız almıyor.

Elinden bir şey gelmeyen beşerler da devletin vermesi gereken dayanağı maddi olarak vermeye çalışıyor; halka yardım gönderiyor.

En olmadı toplumsal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yardımcı olmaya çalışıyor herkes.

O denli ki dünyaca ünlü isimler bile Türkiye'ye yaptıkları paylaşımla dayanak oldu:

Birtakım ünlüler de şu hususta isyan ediyor:

Ülkenin durumu vahim haldeyken eğlenceli paylaşım yapan insanlara reaksiyonlar geliyor bu türlü.

İşte Tolga Güleç de dün birebir husustan üstü kapalı gönderme yaparak isyan etti.

Çok geçmeden bu ünlünün kim olduğu ortaya çıktı...

Can Yaman! Tolga Güleç, attığı bu tweetlerle Can Yaman'ın yaptığı paylaşımlara reaksiyon gösterdi!

Bu ortada nitekim Can Yaman'ın Türkiye'deki yangınlarla ilgili hiçbir halde paylaşım yapmaması da dikkat çekti.

Elbette ki kendi hesabı, kendi kararı, kendi paylaşımları...

Bu türlü bir durumda ne denir bilemiyoruz!

Pekala, siz ne diyorsunuz Tolga Bey'in bu reaksiyonuna?

Haklı mı haksız mı?

858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt