Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyun Yardım Bölüm Kuralları

Oyun Yardım Bölüm Kuralları
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Forumun genel kuralları Oyun Yardım bölümü içinde geçelidir Oyun download,crack istekleri,paylaşımı kesinlikle yasaktır Konunuza ard arda mesajlar yazmayınız
Eğer çözümü kendiniz bulduysanız konudanda belirtinki aynı sorunu tekrar yaşayanlar yararlansın

Similar threads

ForumTR kuralları gereği illegal istek ve paylaşım yasaktır Konu açmadan önce kesinlikle arama butonunu kullanınız Eğer sabit başlıklarda yardım konuları var ise ekstra yardım konuları açmayınız Paylaştığınız yamalarda kesinlikle içeriği bulunmamalı Diğer oyun bölümlerindeki kurallar ve genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
269
  • Sabit
Forum kurallarımız Tüm üyelerin kuralları okuyup kabul ettikleri varsayılır. Yeni üye olunması yada kurallardan haberder olunmaması, kuralları ihlal etmek için geçerli bir neden değildir. Kural listesi dönem dönem güncellenir ve üyeler periyodik olarak kural listesini gözden geçirmelidirler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
310
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , malum pes 2019'de korsan oyunların piyasa da artması ve bunun getirdiği sorunlara elimden geldiği kadarıyla çözümler üretmeye çaba gösterdimÖncelikle Korsan olan oyunlardan bahsedeyim ; Sitemizin ülkemizdeki oyunseverlerin sayısı oldukça fazla ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
ZERDÜŞTİLİK (Mazdaizm) İran dinleri içerisinde, tek tanrı inanışına yer vermesi bakımından, en dikkat çekicisi Zerdüştilik 'tir. Bu din, adını kurucusundan alır. Bu dine, dayandığı tek tanrı Ahura Mazdah 'a nispeten “Mazdeizm” de denir. 1. Zerdüşt 'ün Hayatı Zerdüşt kelimesi (Zoroaster)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt