Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

oyun kurma

oyun kurma
0
126

Similar threads

Arkadaşlar fiba manager 2008 indirdim ama sadece bin uzantılı büyük bir dosya varnasıl kuracağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ya benim magicka sahte sahteden kastım demo falan değil torrentden indirme olanlardanArkadaşımla oynamak istiyorum ama bunu hamachili server olması lazım ikimzdede orjinal olmadığı içinMagicka nın hamachili serveri nasıl kurulur server kurma programı nerddedir bunları bana bi söylerseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Arkadaşlar Age Of MythologyThe Titans Expansion oyununu internetten indirdim oyunu oynamam için Age Of Mythology i olması gerekiyormuşAge Of Mythology kurdum ama Age Of MythologyThe Titans Expansion nereye kuracağımı bilmiyorum aynı dosya içine kurdum bazı dasyalar benzer çıkıyorTİTAN'ı oynamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt