Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

oyun istek-Help

oyun istek-Help

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Yardım edin lütfen ben eskiden bi oyun oynamştm bilg e indirip çöp adamlar vardı boyle kılık degistiriodn matrix felan silah alıyodun bıçak alıodun fırlatıodn ışın silahı alıodn koyana +rep verirdim ama veremiyorum

Similar threads

oyundayken f2ye basın ve ships e gidin sonra şu kodları gemi ismine yazın godmode:ölümsüzlük expbooster:10000 exp verir goldbooster:10000 gold verir bestgun:en iyi silah bestsaber: en iyi kılıç benim bildiklerim bunlar bi teşekkür yeter bu arada oyunu oynayan varsa windows xp de açamadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Genel Hileler HUGSTOOLS Tüm silahlar (basit silahlar) PROFESSIONALTOOLS Tüm silahlar (profesyonel) NUTTERTOOLS Tüm silahlar (ağır silahlar) ASPIRINE Sağlık PRECIOUSPROTECTION Çelik yelek YOUWONTTAKEMEALIVE Çok polis LEAVEMEALONE Az polis ICANTTAKEITANYMORE İntihar FANNYMAGNET...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
GTA ŞİFRELERİ GTA 1 THUGSTOOLS Tüm silahlar (basit silahlar) PROFESSIONALTOOLS Tüm silahlar (profesyonel) NUTTERTOOLS Tüm silahlar (ağır silahlar) ASPIRINE Sağlık PRECIOUSPROTECTION Çelik yelek YOUWONTTAKEMEALIVE Çok polis LEAVEMEALONE Az polis ICANTTAKEITANYMORE İntihar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Maz Payne 2: The Fall Of Max Payne Oyunun içindeyken ? tuşuyla (Esc tuşunun altındaki tuş ya da İngilizce klavyelerde ~ tuşu) konsolu açın ve aşağıdaki kodları kullanın: god Ölümsüzlük mortal Ölümsüzlük kapalı coder Ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane getallweapons Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
OYUN ADI Star Wars Republic Commando Oyun esnasında ` tuşuna basın ve aşagıdaki kodları girin Dikkat klavyedede görebileceğiniz gibi iki adet yukarıdan kesme işareti vardır ikisinide deneyin Ghost herseyin içinden gecer ve uçarsınız Loaded tüm patlayıcı ve silahlar Fly uçma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt