Oyun Bitti Söz vermiştinTutmayacağını bilerek Lakin niye ?? halbu ki bitecekti, halbu ki gidecektin beni neden sevdin ?? Söylesene ey acımasız sen beni niçin sevdin ?? Biliyordum oysa baharda açan hayallerimin, kışın karlar altına gömüleceğini Ancak ben biliyordum ne dek sevsem de ve sevilsem de sonunda tekrar yalnız kalacağımı Sonuçta bittim, tükendim sensizim acilen Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum Bulduğumu zannettiğimde kendimden bambaşka düştüm Bu garip bir veda olacak çünkü sahiden daima içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de gittiğim her tarafta benimlesin Ama bulamıyorum Seni ararken bilinmez, çıkmaz yollara saptım Derin kuyulara düştüm Ellerime dikenler battı gülleri tutacağına Gece yağan yağmur hiç dinmedi Sen tekrar yoksun Varsın doğrusu lakin sadece RÜYALARIMDASIN Sen sevmeyi basit mı zannediyorsun ?? Bir kalemde silip atmakla herşeyin biteceğini mi zannediyorsun ?? Şu lahza içinin beni bıraktığın için kuytu ve huzurlu olduğunu, artık sessiz gecelerde ağlamayacağını, asla pişman olmayacağını mı zannediyorsun ?? Yanılıyorsun Ama Bitti Bundan Böyle her şey bitti içimde Yalanların yok Gözlerin değil Ellerin yok artık Sen mahrum Kalbim yoruldu artık bu gelgitlerden Yüreğimin kıyısına dalgalar azgın vuruyor, bir diğer oluyor hüzünlerim Ne diyeceğim, nasıl konuşacağım bilemiyorum Konuşamıyorum Cümle bile hazırlamak zorlama geliyor bundan böyle beynime Şu lahza yalnızca kalbim konuşuyor!!! Ve Sana Son Sözüm Ey Acımasız Yar; AŞK BİR OYUNSA; OYUN BİTTİ