ANCAK Ne HayaLLeRimiz VaRDı SeVDaM ßitti Gerçek SevDaLaRı YaŞattım HER ZAMAN KaLßimDe Hakiki aŞkLarı Hakiki SevGiLeRi Senin SevDan, Gerçek SevDayMıŞ SevDam AnLat SevDam HaDi AnLat BARI Sen AnLat, Ben ÖYLE iNeMeM DeRinLeRe, ßuLanık SuLarımız DuRuLSun, Bundan Böyle AnLat CiqeRim Değil NefeSim KaLmaDı, Senim Yok ßénim, Senin YüReqiNe Kan PomPaLayaN, ßiR CiqeRin Ve eN öNemLiSi TeRTemiZ Kocaman ßiR YüReqiN VaR BenimSe Artık HiÇßiŞeyiM YukaRıDan Görmek KoLayDıR DeRinLeRe Ben BÖYLECE iNemiyoRum, DaLamıyoRum uFKuM DeRinLeRi ZaptetmiyoR Bundan Böyle GöSteR Güzel DenizKızı aLtınıDa üStünüDe GöSteR DuRuLSun ßuLanıK SuLaR, ßéRRak oLSun uMutLaR HiÇ ßiŞey YapamıyoRum Bundan Böyle Ben HiSSeDiyoRum, ÇözemiyoRum FaRKeDiyoRum, DüzeLtemiyoRum aŞkını, Şevkini Ve aZmiNi KıRMıyım Ben Sen Daha DeRinLeRe DaL, DahaDa DeRinLeRe DaLDıkÇa GöR, GöRDükÇe AqLa AqLaki AnLa HeRŞeyi AqLatanLaRDan DeqiL, AqLayanLaRDan oL oLki DamLa DüŞSün GözünDen AqLaya ßiLSeyDin AnLaya ßiLiRDin Sen Zaten Ben Ne Yaptım Anamın KaRNıNDa, ßaßamın KanınDa Hanqi Cinayeti iŞLeDim ßiLmiyoRum TımaRHaneLik ßiR HayaLin PeŞine DüŞMüŞ GiDiyoRum Ama oLSun öLSemDe SevGi Doymuş GökLeRin, Acınacak Şey Doymuş oLDuquNa iNaNıyoRum aŞkını, Şevkini Ve aZMiNi KıRmıyım Ben Sen DahaDa DeRinLeRe DaL, Dahada DeRinLeRe Fakat; DüŞü GeRÇeĞe ÇeviRMekti, Gerçekten Reel GeRÇeĞi DüŞe Ve En ÖnemLiSiDe ßunLaRı DüŞüneßiLmekti ßitiRMeDen SevGiyLe ßunLaRıDa YapamıyoRSan eĞeR SeSSiZCe Çekip Gitmek oLSa Gerek GeRÇekLeRin SavaŞÇıSı Olmak Ne GüzeLDi HayaLim DeqiL Benim GeRÇekLeRim VaRDı PeŞinDen GittiqiM GiDiyoRum Artık! KimSeLeR DuRDuRaMaZ BeNi Ebediyen DeqiŞMeyeCek oLan GeRÇekLeRin PeŞinDen HiÇ ßiR Zaman; ßitmiŞ ßiR aŞkım oLmamıŞtı Benim Daima ßiR SonRaki ßiR ÖnCekinin YeRini aLmıŞtı OYSA Ne HayaLLeRimiz VaRDı SenLe Benim Beyaz KöpükLeRDen GeLinLik O Hoş GözLeRinDeki ALEV, VaDiDeKi AqaCıMızıN SöyLeDiqi ŞaRKı YaŞaRMıyım ßiLmem Fakat NeReDen eSeCeqi EMIN oLmayan iKi RüzqaR oLaCaktık SenLe DESTAN YazaCaktık iNDiReCektik Tahttan FeRHat iLe ŞiRini GüneŞe DoqRu YüRüyen Ama üŞüYen iKi SevGiLi KıRiZAnTeM YapRaqıNın Üzerine KoNaN ßiR Çıq Her Birine Yeni Çözülmüş ßiR TomuRCuk Üzerinde DamLaCıkLaR LimanDan KaLkan Son Geminin iKi YoLCuSu oLaCaktık DaRAqaCınDa SaLLanan iKi Mahkum iDamLık BeLkiDe LanetLenmiŞ iKi SevGiLi Gerçek SevDaLaRı YaŞataN KaLßinDe iKi aŞık Tekrar Tekrar alinti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.