Oysa bir gün bitecek yaşam benim Yeşim taşlarım vardı,sıcaklığı hala taze yeşili gözlerimden bile tehlileki zinciri değil lakin, katiyen çamura bulanmayacak kadarda yürekli HALA VAR!!!! aramızda kilometreler var, kalpte rahatsız bir yangın İÇİNDE BEN sözlerde psikolojik dengesizlikler dudakta,tadı hala damağımda bir kadın ruhu aklımda ise müebbete hükümlü SEN DERSİ ATMIŞ,GÖZLERİNİ BİR TÜRLÜ AÇAMAMIŞ BİR YAŞAM YARI biliyorum, bu şiirin güneş battığında kapını çalacağını şunu da biliyorum ki, tekrar doğduğunda derinliğine tutsak kalacağını ruhunla O tutsaklıkta diğer ben imzalı geçmişine arkadaş olacağını OYSA NE HOŞ HAYAT! çayı tekrar demleyip parmaklarımın kokusu üstüne sinmiş bir tütün eşliğinde FAKAT NE GÜZEL HAYAT! hiç ulaşamayacağım dedidiğin bir dağın zirvesinden geldiğin yolu izlemesinde ANCAK BİR GÜN BİTECEK HAYAT, dönüp maziye el salladığında onunda seni selamlaması dileğiyle alinti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.