Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyp puan hesaplama 8sınıf
8 sınıf oyp puan hesaplama
8 SINIF OYP PUANI HESAPLAMA
Aşağıdaki kutulara doğru ve yanlış sayılarınızı veya sadece netlerinizi yazarak 8 sınıf Oyp puanınızı hesaplayabilirsiniz
Aşağıdaki tabloda SBS puanınıza ek olarak Ortaoğretime gecişte kullanılacak...
oyp puan hesaplama
8 sınıf oyp puan hesaplama
Ortaoğretim Yerleştirme Puanları 2019 OYP Hesaplama
2019,Ortaoğretime yerleştirme puanı; 8 sınıfın sınıf puanının (SP6) % 25i, Bu oğretim yılında 8 ci sınıfta oğrenim goren oğrenciler, 6ıncı ,7 ci ve 8inci sınıf puanlarından SBS Yıl Sonu...
2019 Sbs Yerleştirme Puanları Nasıl Hesaplanır
2019 Sbs Yerleştirme Puanları Hesaplama Formulu
Ortaoğretim yerleştirme puanı (OYP) nedir?
Ortaoğretim Yerleştirme Puanı; oğrencinin Fen Liselerine, Sosyal Bilimler Liseleri ile Anadolu turu ortaoğretim kurumları ile daha once OKS...
oyp puanı hesaplama 2019
oyp puanı nedir
OYP (ortaoğretim yerleştirme puanı) tercih yaparken kullanacağınız puandır6,7 ve 8 sınıfa ait olan sınıf puanlarının belirli oranlarda toplanmasıyla oluşur
6 sınıf puanı (SP6) %25, 7 sınıf puanı (SP7) %35, 8 sınıf puanı (SP8) %40 oranında...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.