Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyle Bir Gecer zamanki 17 Nisanda calan şarkı Arkadaş sozleri

Oyle Bir Gecer zamanki 17 Nisanda calan şarkı Arkadaş sozleri
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Oyle bir gecer zamanki berrinle ahmetin ayrılışında calan şarkı sozleri

Oyle Bir Gecer zamanki arkadaş şarkısının sozleri

Bir kıvılcım duşer once, buyur yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en guzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yurumek omur boyu, beraberce, el ele
Olmasın hic o ta icten gulen gozlerde yaş
Bir gun gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş
(Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş)

Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu
Nerden gelip, nereye gittiğimi sen oğrettin bana
Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen cıkardın
Bana yurumeyi oğrettin yeniden
El ele ve daima ileriye
Bir gun
Bir gun birbirimizden ayrı duşsek bile
Biliyorum, hicbir zaman ayrı değil yollarımız
Ve aynı yolda yurudukce
Gun gelir ellerimiz yine dostca birleşir
Ayrılsak bile kopamayız

Similar threads

Öyle Bir Geçer Süre Ancak Arkadaş Şarkısının Sözleri Öyle bir geçer zamanki berrinle ahmetin ayrılışında çalan şarkı sözleri Böylece Bir Geçer zamanki dost şarkısının sözleri Ekranların fenomen haline gelen dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Vakit Ama dizisinin 17 Nisan'da yayınlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Oyle bir Gecer Zamanki emelim şarkı sozu Oyle bir gecer zamanki 75 bolumde calan şarkının sozleri Oyle bir gecer zamanki sonerin Ayline evlenme teklifi ederken calan Emelim şarkısının sozleri her emelim her arzum yine sensin bu emele bu gonul nasıl ersin yıllarca cektim senin aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Oyle bir gecer zamanki 14 haziranda calan şarkı Oyle bir gecer zamanki 37 bolumde calan şarkı oyle bir gecer zamanki gozleri aşka gulen şarkısı gozleri aska gulen taze sogut dalisin gel bana her gece sen gonlume dolmalisin tatli gulus pek yarasir gozlerin omre bedel ah ne guzel ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Aylin intihar ederken calan şarkı Cem Karaca adsız şarkısı sozleri Oyle Bir gecer Zamankide calan şarkının sozleri Oturmuşum yatağa Ben beni duşunurum Kapı baht kapısı Bahtımın kapısı kapalı Karanlığın rengini bilemem Aydınlık ne demek Mutlu olmak sevmekse Sevmek aydınlık demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Oyle bir gecer zamanki suleymanın piknik sahnesinde soylediği şarkı Oyle bir gecer zamanki 29 Mayısta calan şarkısın sozleri Artık inandım ben şansıma Seni cıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dunya bir yana Calsın artık durmadan calsın sazlar Gelin dostlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,335Kullanıcılar
alp63737Son üye
Üst Alt