Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 22.Bölümde Çalan Şarkı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 22.Bölümde Çalan Şarkı
0
194

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Öyle Bir Geçer Süre Oysa 22 Şubat 22Bölümde Çalan Şarkının sözleri

Nerden bir sevda geçse, hatalı dünya kavrulmuş
Nerden bir sevda geçse, kül durmuş gül savrulmuş
Kimi kalbine uymuş, kimi karşısında durmuş
bizi bugün aşk vurmuş
Yolsuz akıcı suymuş ne dinlemiş ne duymuş
Aşkı yeniden aşk vurmuş

Kalbimde bir sır gibi, sussam ağlatır gibi
Kalbimde bir giz gibi, söylersem zehir gibi
Yolsuz akan suymuş ne dinlemiş ne duymuş
Bizi bugün aşk vurmuş
kimi kalbine uymuş kimi karşı duymuş
Aşkı tekrar aşk vurmuş *

Similar threads

Oyle Bir Gecer Zamanki Aşkı Aşk Vurmuş Şarkı Sozleri 22 bolum`de calan harika melodi Nerden bir sevda gecse, yanlış dunya kavrulmuş Nerden bir sevda gecse, kul durmuş gul savrulmuş Kimi kalbine uymuş, kimi karşı durmuş bizi bugun aşk vurmuş Yolsuz akan suymuş ne dinlemiş ne duymuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Öyle Bir Geçer Zaman oysa 20 Kasım'da çalan şarkının sözü Öyle Bir Geçer Vakit ama dizisinde Osman'ın arkadaşına vedasında çalan şarkının sözleri Ondört yaşım diken ile kaplanmış Göz ucuma karıncalar yığılmış Kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne Alın imlâ okur gibi saplanmış Uyu memikoğlan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Öyle bir geçer zamanki 4 Ekimde çalan şarkı Cem Karaca Demedim mi şarkı sözü Öyle bir geçer zamanki 43 bölümde Mete'nin söylediği şarkı Hoş aşık cevrimizi çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır yiyemezsin demedim mi Demedim mi ah demedim mi yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Öyle Bir Geçer Süre Ancak Arkadaş Şarkısının Sözleri Öyle bir geçer zamanki berrinle ahmetin ayrılışında çalan şarkı sözleri Böylece Bir Geçer zamanki dost şarkısının sözleri Ekranların fenomen haline gelen dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Vakit Ama dizisinin 17 Nisan'da yayınlanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Böylece Bir Geçer Süre ama 19 Haziran sezon finali eylem aktaş ikrar şarkısı O Kadar Bir Geçer Zaman ama dizisi sezon finalinde çalan şarkı Gün halsiz ah, ille suskun İkimiz de mahçup, mahzun Kül rengi ah yaşarken keder Ben zamanı ah öldürdüm Çaresizdim, geçiyordu Seni benden alıyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt