Tüm uyarıları hiçe sayıp yasak olmasına rağmen üst üste iki partiye katılan Öykü Çelik, ‘Kovid olanlar, toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar' dedi. Tepki çekince paylaşımı sildi ve ekledi: ‘'Bu yazıma çok destek geldi.'
Geçtiğimiz hafta yasak olmasına rağmen tüm uyarıları hiçe sayıp üst üste iki partiye katılan oyuncu Öykü Çelik, birkaç gün sonra korkuya kapılıp Covid- 19 testi yaptırdı. Test sonucu negatif çıkan oyuncu, kurallara uymadığı için utanma duygusu yaşamak yerine şaşırtan paylaşımlarda bulundu.
Çelik, şu sözleriyle büyük tepki çekti: "Linçseverler olarak herkes vicdanıyla uyusun. Etrafınızda Covid olanlara bakın; sadece restoranlara müzik dinlemeye gidenler mi yoksa toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar mı?" Çelik, "Ekmek parası için dışarıya çıkmak zorunda olanlarla kendini nasıl kıyaslarsın!" eleştirileri üzerine yazdıklarını sildi.
AĞABEYİM İSTEDİĞİ İÇİN SİLDİM!
Yaptığı davranışı ekmek parası için dışarıda olmak zorunda olan insanlarla kıyaslayan Çelik, gelen eleştiriler üzerine sildi. Tepki çektiği için yazısını kaldıran Çelik, yeniden mesaj attı ve yok artık dedirtti: ‘’Valla bu gönderime çok sayıda insan destek verdi. Kimseden olumsuz tepki almadım. Ağabeyim sil dediği için sildim. Partiye gitmeyi savunmadım. Eleştirim, linç etmeyi sevenlereydi. Sözlerimin arkasındayım.’’
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.