Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öykü Çelik sabrın sınırlarını zorluyor! Hem suçlu hem güçlü!

Öykü Çelik sabrın sınırlarını zorluyor! Hem suçlu hem güçlü!
0
42

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
oyku_celik_sabrin_sinirlarini_zorluyor_hem_suclu_hem_guclu_1606026571_0105.jpg

Tüm uyarıları hiçe sayıp yasak olmasına rağmen üst üste iki partiye katılan Öykü Çelik, ‘Kovid olanlar, toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar' dedi. Tepki çekince paylaşımı sildi ve ekledi: ‘'Bu yazıma çok destek geldi.'

Geçtiğimiz hafta yasak olmasına rağmen tüm uyarıları hiçe sayıp üst üste iki partiye katılan oyuncu Öykü Çelik, birkaç gün sonra korkuya kapılıp Covid- 19 testi yaptırdı. Test sonucu negatif çıkan oyuncu, kurallara uymadığı için utanma duygusu yaşamak yerine şaşırtan paylaşımlarda bulundu.

MxZ8x_1606027039_0373.jpg

Çelik, şu sözleriyle büyük tepki çekti: "Linçseverler olarak herkes vicdanıyla uyusun. Etrafınızda Covid olanlara bakın; sadece restoranlara müzik dinlemeye gidenler mi yoksa toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar mı?" Çelik, "Ekmek parası için dışarıya çıkmak zorunda olanlarla kendini nasıl kıyaslarsın!" eleştirileri üzerine yazdıklarını sildi.

EC38q_1606026791_529.jpg

AĞABEYİM İSTEDİĞİ İÇİN SİLDİM!

Yaptığı davranışı ekmek parası için dışarıda olmak zorunda olan insanlarla kıyaslayan Çelik, gelen eleştiriler üzerine sildi. Tepki çektiği için yazısını kaldıran Çelik, yeniden mesaj attı ve yok artık dedirtti: ‘’Valla bu gönderime çok sayıda insan destek verdi. Kimseden olumsuz tepki almadım. Ağabeyim sil dediği için sildim. Partiye gitmeyi savunmadım. Eleştirim, linç etmeyi sevenlereydi. Sözlerimin arkasındayım.’’

WwnpD_1606026978_29.JPG