Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ötöbüscü Anilari:))))

Ötöbüscü Anilari:))))
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ötöbüscü Anilari))) 1) Ankara'da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduudemisti Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonradan, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı, oysa ondan sonradan dolmuşca yarıldık zaten 2) Sahil yolundan bostancı istikametinde gitmekte olan dolmuşa yasli bir bayan binerbayan tam bir eski istanbul hanimefendisidir Lüzum giyimi, gerek oturusu, gerek konusmasindakı kibarlik ile çevresindekilerin saygi ve ilgisini ceker Teyzemiz gitmek istedigi yer icin parayi uzatır: Pardon beyfendi, rahatsız ediyorum ama suradan bir suadiye uzatırsanız cok hoşnut olurum Bağlı hanfendi, ne rahatsızlıgı para şöföre uzatılır ve seyahat devam eder Yaslı ve nazik teyzemizin kıbarlıgı, sık giyimi ve guler yuzu diger yolcuların icini ısıtmıstır yaklaşık olarak Suadiye'ye gelindiginde teyzemiz inmek ister ve bunu şöföre tekrar o kibarlıgı ile bildirir: Pardon şöför bey, mumkunse musait bir yerde indirir misiniz? şöför saga yanasır ve kapıyı acar lakin arac hala yavasca hareket halindedir Teyzemiz yaslı olması nedeniyle inemez ve dolmuşun ayrıntılarıyla durmasını bekler Ama şöför acelesi varmıscasına yavasca ilerlemekte ve bayanın inmesini beklemektedir Dolmuşun bir turlu en ince ayrıntısına kadar durmamasına kızan nazik teyzemiz şöföre seslenir: Ulan pezek parasutle mı inicez! 3) Yolcu: Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: Buyrun size değerinde değil lakin! 4) Gezgin musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : Niye sen mi kullancan 5) RumeliHisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz Adamın biri Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: Bağlı abi ayıp ettin al götür senden kıymetli mi? 6) (Mekan bornovaevka 4 otobüsü izmir) otobüs tıklım tıklımdır ve arka kapıya kadar ileri gitmek imkansızdır şöförün insafına sığınıp ön kapıdan inmeye teşebbüs eder bir teyze Şöför bey ön kapıyı açar mısınız? Niye hava mı alcaanız? 7) Ankarada otobüslerin kartlı değil biletli olduğu bir dönem Otobüse bir adam biner Utangaç, sıkılgan bir tavırla şöföre; Afedersiniz şöför bey biletim değil, acaba ineceğim duraktan alabilir miyim? Şöför: Istersen yolculara bir sor Adam: Afedersiniz yolcular biletim yok, acaba inceğim duraktan alabilir miyim!! 8 ) Kanımca benim başımdan gecti: ŞişliTaxim dolmuşundayım, kapıyı ermeni bir teyze actı, son derece belirgin bir ermeni aksanı ile: Pardon şöför bey, acaba Harbiye'den geçeyooor ? şöför şöle bi koltuga kolunu atıp arkasını dondu ve aynen aksanı taklit ederek Değil uçarak gideyooor !!! (Dip anekdot: Sisli'den Taxim'de Harbiye'den gecmeyen bi hat yok) 9) Istanbul'dayiz Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak, elemanın bir açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 Eleman hala bir umut sordu: Kaptan, yer var mi? Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: Bilmiyorum, üstteki kata bi bak bakalım 10) GSM Bir gün arkadaşımla evimin yakınındaki bir duraktan minibüse bindik Minibüsünün camında kocaman puntolarla şoförün cep numarası yazıyordu, artı umursamadık lakin göze batıyordu; beni ara, diye bağırıyordu resmi olarak İneceğim yere yaklaşınca şoförün numarasını cevirdim, Müsait bir yerde bırakır misin abi?dedim Adam afalladı, asıldı frene Minibüs yarıldı gülmekten 11) Bir gün arkadasla pek sersem sersem yürüyoruz bir anda yanimizdan son hızlı olma bir münibüs geçti Biz 'Freni patladi' filan demeye kalmadan,minibüs kafadan elektrik diregine bindirdi Derhal kostuk, yardim edelim diye Minibüse ulastigimizda gösterme suydu Yolcularin kiminin kasi açilmis, kiminin dudagi patlamis Dagilmis vaziyetteler yani Fakat bir tuhaflik var Çünkü o hallerine ragmen, gözlerinden yaslar gelecek sekilde gülüyorlar Biz ne yapacagimizi sasirdik 'Ne oldu?' diye sorduk Bir iki adam başına, güçlükle 'Soför, soför' diyebiliyor lakin tekrar gülmeye basliyorlar Bu sarsici manzaranin aslini ögrenebilmek için 23 dakika geçmesi gerekti Meger soför, tükürürken minibüsten düsmüs Hani, bizim soförlere özgü, bu arada kapiyi açip disari tükürme hareketi vardir ya Baba, dengeyi tutturamamis, tükürükle beraber, gümbürt asagi düsmüs Minibüs de kontrolden çikip direge bindirmis'' 12) Minübüs Ücreti Duran ve pek dolu olmuyan bir minibüse koşarak bindim o kadar doymuş olmamasına karşın minibüs yol almak üzereydi tam o anda ağız dalaşı ettikleri her hallerinden muhakkak olan iki dost minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı Abi bir öğrenci bundan başka hayvan alır mısın? 13) Şişli sarıyer minibüsü sene 98 yada 99 amcam leventten gecip maslağa doru gelirken tükürüccee tuttu kafayı sola cevirip tüüüüghhh die salladı fakat odanecam kapalı ben iptal 14) Bir tane daha Bir gün minibüste gidiyorum adamın birini cep telefonu çaldı o da açtı konuştu, şöför ona bağırdı kardeşim cep telefonunu kapa diye, adam da niye senin minibüsünde abs yok ama dedi, minibüscü de her hâlükarda çok içerlemiş olacak bu duruma motor hararet yapıyo dedi Bütün cümbür cemaat kırıldı gülmekten 15) Saat geç olmuş Bundan Böyle okuldan kalkmışız, dolmuşla gelios Dolmuş bi pazar mevkiinden geçerken bi amcaya çarmpa tehlikesi atlattı Dolmuşçu da kafasını pencereden çıkarıp, Amca lütfen kaldırımdan gider misin?diye rica etti lakin bizim amca, Başlıca sensin pezevenk Ben seni kaldırıp kerim!dedi ve natürel biz yerlere yattık Dolmuşcu tornavidasını alıp, dolmuştan inip adamın peşinden koşmaya başladı Devamını bilmiyorum çünkü biz gülmekten yerlere düşmüştük  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt