Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öss'yi Kazanmak İsteyenler Baksın....

Öss'yi Kazanmak İsteyenler Baksın....
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Öss'yi İsteyenler Baksın rüyada öss sınavını rüyada sınav galip gelmek sınavı için dua üniversite üniversiteyi için dua Biliyorsunuz fakat bir ÖSS'yide atlattık lakin bu illet bitmezossyikazanmakisteyenlerbaksin5c55a0856f173altossyikazanmakisteyenlerbaksin5c55a0856f173altossyikazanmakisteyenlerbaksin5c55a0856f173alt Seneye girecek arkadaşlar da var Şu Anda bir dahaki seneye össye girecekler arkadaşlar için bu yazıyı koyuyorum bak belli uygulayınnossyikazanmakisteyenlerbaksin5c55a07178pngalt :D:D :D:D :D:Dossyikazanmakisteyenlerbaksin5c55a0856f173alt :D Big Grin :D Umarım işinize yarayacaktırossyikazanmakisteyenlerbaksin5c55a086342bagifalt :hhh: Dp81 :hhh:eek:ssyikazanmakisteyenlerbaksin5c55a086342bagifalt :hhh: Dp81 :hhh: 1Parayla davulcu tutun, gece rakiplerinizin ( arkadaşlarınızın) evinin önünde davul çaldırınböylece onları geçebilrsiniz 2Yakınlarınıza sahip çıkın mümkünse hepsini bir odaya tıkın ve çıkarmayın öss'den birgün önce karşıdan karşıya geçerken otomobil çarptığı için kalçası kırılan bir anne epeyce moralinizi bozabiliyor 3öss ye okunmuş 41 tane pirinç yutarak girmek ten başka hoş taktik,tedavi yoktur dağıtılmış okunmuş şeyleri yeyin 4oss yi kazandiracak son dakika taktiklerini sabaha dek okuyun, peşine düşüp takip edin öss yi galip gelmek isteyen sizin dışınızdaki 2 milyona yakın kişiye bir hayrınız dokunmuş olur 5sınavda hücum oynayın, en iyi savunma hücumdurmantığıyla soruları 35 saniyede çözün, çözemezseniz bile bir şıkkı işaretleyin sınavı yarım saatte bitirin oha ben neymişimmoduna girin, artan özgüvenle birlikte sorulara her tarafta bakmayı deneyin kuvvet sorulara 'ben senin gibileri çok gördüm oğlum(ya da kızım)' deyin 6imtihan çıkışında mikrofonlara önemli olan katılmaktı, bundan böyle önümüzdeki sınavlara bakıyoruzdemeyi unutmayın 7sinavin berbat gectigini hayal edin, en fena senaryoyu akliniza getirin en kötüsünün bile kaldirilabilir oldugunu, ucunda ölüm olmayan sacma sapan bir sinav olduguna kanaat getirip gizli olun girdiginiz tüm test sinavlari gibi bir sinav oldugunu unutmayarak gerginlik yapmayin (bakın bu mantıklıyapınız bunu ) 8uyumadan önce ihtiyara yalvarın yakarın, dervişane dualar edin ak sakallı dede olayı her an devreye girebilir 9oss yazin 2277ye gonderin son dakika taktikleri elinize gelsin, birkac ay sonra neticeleri de diger elinize alin 10sorulari calin  

858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt