Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

öss taban puanları

öss taban puanları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2010 öss taban puanları,
Öss Taban Puanları 2010,
2010 Öss baraj puanları,

2010 Taban Puanları demin kesinleşmedi
3 tane taban puan oluşturulacak
YÖK Genel Kurulunda Taban Puanların sonradan belirlenmesi kararı alındı
Taban puanlar en geç 2010 ÖSYS Kılavuzunda açıklanacaktır

1) Taban puan1
Önlisans programları ile açıköğretim programlarını seçim etme hakkı
2) Taban Puan2
İkinci safha sınavlara katılma hakkı
3) Taban Puan3
Birinci safha puanlarıyla da öğrenci alan lisans programlarını seçim etme
hakkı (ÖSYSde SAY1, SÖZ1 ya da EA1 puanlarıyla girilen programlar)
*) YÖK Genel Kurulunda Taban Puanların sonradan belirlenmesi kararı alınmıştır
Taban puanlar en geç 2010 ÖSYS Kılavuzunda açıklanacaktır

ÖSS TABAN PUANLARI *

Similar threads

YGS puan hesaplama modülü 2019 YGS online puan hesaplama Her puan türündeki puanlar, en küçüğü 100 en büyüğü 500 olan puanlar olarak hesaplanacaktır Birinci Evre (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar: 1) Taban puan1: Önlisans programları ile açıköğretim programlarını tercih etme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
YGS ile LYS sınavlarının taban puanları ve sistemin lüzum duyduğu öteki hususlar YÖK genel Kurulu göre sonradan karara bağlanacaktır Birinci Safha (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar: 1) Taban puan1 Ön lisans programları ile açık öğretim programlarını tercih etme hakkı 2)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
öss taban puanları,öss taban puanları,öss yeni taban puanları,öss yeni taban puanları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), bu sene yapılan ÖSSde 165 taban puanını yüzde 20 sıradan net başarıya, 145 taban puanını da yüzde 10 sıradan net başarıya eşleştiren bir düzenleme yapılması kararı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
YÖK dün üniveristeye antre sınavlarında değiştirme yaptı İki kademeli yeni sınav sistemini ÖSYM Başkanı açıklıyor Birincil sınav Haziran'da ÖSS SİSTEMİNDE RADİKAL DEĞIŞIKLIK YÖK dün üniveristeye giriş sınavlarında değişim yaptı İki kademeli yeni imtihan sistemini ÖSYM Başkanı açıklıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
YGS puan hesaplama modulu 2019 YGS online puan hesaplama Her puan turundeki puanlar, en kucuğu 100 en buyuğu 500 olan puanlar olarak hesaplanacaktır Birinci Aşama (YGS) Taban Puanları ve Sağlayacağı Haklar: 1) Taban puan1: Onlisans programları ile acıkoğretim programlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt