ÖSS sonunculari ile diyalog alternatif oss sonuncusu diyaloglari alo abi hah soyle soliycem lakin dalga geçmiycen fazla değil planlı çalıştım sitir lan dersanem bir numara ders yetkilisi tanımıyoruz biz onu aslinda kafam zehir gibi fakat tembelim ben di mi anne? emrindeki yavrum ac agzini bakiym neymiş sonucun ? ya kaydırma yapmışım , ondan olm sonuncu oldun sonuncuuu !! önemli olan katılmaktı 1549161060 1549161060 osssonunculariilediyalog5c565268f1ee6osssonunculariilediyalog5c565268f1ee6 http:forumzevzekcomstyleemoticonsdefaultermmgif oğlum hala açılmadı mı şu web şeysi? anne valla server yetişmiyor her hâlükarda, sabahleyin 10dan beri tık değil hassiktir 32000 fakat$iymisiz oglum! e bi parti yapariz artik evet şimdi yanımızda oss sonuncusu halitcan ortamkan var evet halitcan boyle bir sonuc bekliyor muydunuz , sizin icin bir supriz mi oldu ? nasil basardiniz ? aslinda böylece bir supriz oldugunu soyleyemem nasil basardigima gelince sinav suresince tum sorulari okuyup , kanimca olamayacak secenekleri isaretleyerek eksi net e dusmeyi hedeflemistim sonucunda amacima ulastim ayrica bu basari bir gunluk bir basari degil , su anki diploma notum 20 ve de sirf puanimi dusurebilmek icin oss basarisi dusuk olan okula kaydimi yaptirdim buna bagli olarak gelen aobp puanim gayet dusuk oldu ve de bu sayede hedefimi gerceklestirebildim necati sonuc ne alemde olum +gecen yildan bu yila bi ilerleme katedememisiz baba yinemi sonuncu oldun pezemenk gec ulan iceri amna koduuum kısmetsizlik alo x dersanesi mi? evet mudur beyi baglar misiniz? evet buyrun ben mudur mudurum merhaba ben tonguc hatirladiniz mi? yooo,cikartamadim cikartamazsin emrindeki,ogrenciyle iligilendigin mi var ama, evladim ne istiyosan cabuk soyle ugrastirma beni iki senedir sizin dershaneye geliyorum,okuz tonguc derler hatta tamam tamam cikardim ee naptin sinavda bakalim sinavda turkiye sonuncusu olmusum,simdi kulaklarini iyi ac ve beni dinle medyaya dershanemin ismini vermemi, konusmami istemiyorsaniz napıyosun lan burda kimsesiz? bomba koydum patlamasını bekliyorum allah belanı versin sonuncu oldun di mi öss'de?! şu anda neler hissediyorsunuz, netice hakkında ne söyleyeceksiniz? bu hakemlerle buraya dek nası başardınız? hiç baskı olmadı gittiğim nakış kursundaki favori desenimi cevap anahtarına nakşettim hoca naaptin? abi sahaya sis indi,form kirec tuttuonumuzdeki seneye bakicaz zevzekcom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.