Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öss den çıkmış kız (gerçekmiş)

Öss den çıkmış kız (gerçekmiş)
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Öss den çıkmış kız (gerçekmiş) Fazla ilginç bir olay fiilen telde kime ne söylüyorsanız dikkatlı konuşmanızı eğer bir halt edeceksinizse de kimseye duyurmamanızı öğüt ediyorumossdencikmiskizgercekmis5c561315424a7alt :D Big Grin :D Sınav sonrası okuldan eve dönerken otobüste arkadaşım telefon etti ve sınavımın nasıl geçtiğini sordu Ben de durumu birazcık abartarak Fazla kötü geçti, Boğaz Köprüsü'nden atacam kendimidedimKöprüye gelmemize de az kalmıştı Telefonu kapatıp köprüdeki durakta inip aktarma gerçekleştirmek için ayaklandım Yanımda oturan teyze bir hışımla kolumdan tuttu ve Sürücü bey, intahar edecek kız, indirme!dedi Bütün yolcularla birlikte şoför de teyzeye inandıİnmek için inat etmeme rağmen halk elimi kolumu tutuyordu En yakın polis karakoluna teslim edildimYetmedi, şehir dışındaki ailem arandıBir dizi boşboğaz tavsiye dinledim İntahar edesim yokken bir an ölmek istedim​  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt