Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

osmaniye yemek kulturu hakkında bilgi lutfen

Hoş geldin! eng.koseoglu tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
osmaniye yemek kulturu hakkında bilgi lutfen
0
95

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
osmaniye yemek kulturu hakkında bilgi verirmisiniz

Cevap: osmaniye yemek kulturu hakkında bilgi lutfen

Osmaniye mutfağının en onemli malzemesi bulgurdur Bu bakımdan yoresel yemeklerin coğu bulgur ile yapılır; icli kofte, mercimek koftesi, ciğ kofte, kısır, sarmaici, bulgur pilavı, batırık gibi Diğer belli başlı yemekler ise; tirşik (pancar), toğga, ciccice (domatesli pilav), kuru fasulye, nohut yemekleri, lahana sarması, patlıcan dolması, yuksuk corbası, malota corbası, tarhana corbası, mevsim itibariyle ceşitli sebze yemekleri ve etli kombedir Ayrıca Ramazan Bayramında kuru kombe ve pekmezli yapılır
 
858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt