Oses Oğuz Berkay Fidan Gül Senin Tenin Sözleri oğuz berkay fidan oses türkiye oğuz berkay fidan oğuz berkay fidan gül senin tenin nefes nefese izlenen Oses Türkiye yarışma programında başarılı bir grafik çizen Oğuz Berkay Fidan'ın seslendirdiği Gül Senin Tenin adlı şarkının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz meleklerosesoguzberkayfidangulseninteninsozleri5c57b40643875alt 1549251586 1549251586 osesoguzberkayfidangulseninteninsozleri5c57b40679a1cosesoguzberkayfidangulseninteninsozleri5c57b40679a1cosesoguzberkayfidangulseninteninsozleri5c57b40679a1c Defalarca denedim olmuyor aşkım Ne yaptıysam ben seni unutamadım Bi laf var ya diyorsun gel ayrılalım Ben senden vazgeçemem isteme yok hakkın Söyle aşkım senden uzakta Ne fark eder nefes edinmek Unutulmak inan bana yok almak Söyle aşkım senden uzakta Ne ayrım eder nefes edinmek Vazgeçtim ben her şeyden bak Bir canım var oda senin olsun al Gül senin tenin Ben de güller içinde kafesteyim Vatanım senin yanın Bende senin kölenim Söyle aşkım senden uzakta Ne ayrım eder nefes olmak Unutulmak inan bana değil elde etmek Söyle aşkım senden uzaktan Ne fark eder nefes elde etmek Vazgeçtim ben her şeyden bak Bir canım var oda senin olsun al Gül senin tenin Ben de güller içinde kafesteyim Vatanım senin yanın Ben de senin kölenim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.