Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oruçluyken Unutarak Yemek

Hoş geldin! fatih.tepe tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Oruçluyken Unutarak Yemek
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
oruçluyken unutarak yemek
Oruçluyken Unutarak Yiyip İçmek
Oruçluyken Unutarak Yemek Yemek Orucu Bozarmı?

Oruçluyken Unutarak Yemek Yemek
Oruçluyken unutarak yemek yemek yiyen kimsenin ağzında kalan yemek yemek artıkları yutulabilir mi?

Unutarak yeyip içmek orucu bozmaz Bu yeme sırasında mümkün mertebe yemek artıkları ağızdan çıkarılmaya çalışılır Bu yapıldığı halde ağızda yemek tadı kalmış ve tükrükle yutulmuşsa bunun oruca zararı olmaz, oruç bozulmaz Ancak mahsus ağızda kalan yemek artıklarını yutkunmak dürüst olmaz *

Similar threads

Ramazanda unutarak yemek,içmek oruç bozar mı? Oruçluyken unutarak yemek içmek kişinin orucu bozulur mu sorusuna diyanetin verdiği yorumlama; Unutarak yemek yemek, içmek orucu bozmaz Peygamber Efendimiz, Bir kimse oruçlu olduğunu unutarak yer, içerse orucunu tamamlasın, bozmasın Çünkü onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
orucluyken unutarak yemek Orucluyken Unutarak Yiyip İcmek Orucluyken Unutarak Yemek Orucu Bozarmı? Orucluyken Unutarak Yemek Orucluyken unutarak yemek yiyen kimsenin ağzında kalan yemek artıkları yutulabilir mi? Unutarak yeyip icmek orucu bozmaz Bu yeme esnasında mumkun mertebe yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Oruçluyken unutarak birşeyler yemek yemekiçmek Ramazan ayında millet unutarak birşeyler yiyip içebiliyor Özellikle minik yaşlarda bende yaşamıştım bu stil olaylar ve fazla merak ederdim aceba orucum hasar fark etti mü diye? Eğer sizler ya da yakınlarınız unutarak birşeyler yer yada içerse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Oruçluyken unutarak birşeyler yemekiçmek Ramazan ayında halk müziği unutarak birşeyler yiyip içebiliyor Özellikle minik yaşlarda bende yaşamıştım bu stil olaylar ve fazla merak ederdim aceba orucum hasar fark etti mü diye? Eğer sizler ya da yakınlarınız unutarak birşeyler yer yada içerse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Oruçluyken Yanlışlıkla Yemek Orucu Bozar mı? Allah cc unutarak yapılan hatalardan dolayı insanları sorumluluk sahibi tutmamakta Çünkü bu durumda kulun bir tesiri yoktur Oruçta da bu böyledir Unutarak doyasıya yemek yense, kanasıya su içilse, hatırlanmadıkça oruca bir zarar vermez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt