Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

oruçluyken çok sinirli oluyorum neden

oruçluyken çok sinirli oluyorum neden
0
225

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ramazanda oruçluyken fazla sinirli oluyorum niçin

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte benimde çok davacı olduğum bir şart sinirli almak Abartmadan anlatmak icabında bir Allah'ın kulunun sesini duymaya bile tahammülüm olmuyor Bilhassa öğlen saatlerinde fazlasıyla sinirli ve gergin oluyorum Konut halkı bu durumu bildiği için muhtemel epeyce yanıma yaklaşmamaya itina gösteriyor Bu durumda olan eminim fakat o kadar fazla birey vardır Oturup araştırdım ve Ramazanda oruçluyken neden fazla sinirli olunuyor öğrendim

Oruç döneminde kan şekeri düştüğü için ahali her zamankinden birazcık daha sinirli ve şahlanmış olabiliyormuş Bu dönemde, muhtemel olduğunca bezginlik olacağı tahmin edilen durumları öngörerek ona uygun şekilde adet edinmek gerekiyor görünüşe göre

Örneğin akşamları yoğun trafik olacağı biliniyorsa daha erken bir saatte veya trafiğin yoğun olmadığı daha geç bir saatte yola çıkılabilir Toplu taşıma araçları tercih edilebilir Kişi meslek uygun armoni sorunu yaşıyorsa, izninin bir bölümünü Ramazan ayı içerisinde kullanabilir

İnsanların bu dönemde kendilerini denetleme edemeyeceği baskı ortamlardan uzaktan durması bir çözüm olabilir Eşinizle bir konuyu tartışacaksınız ya da iş uygun bir meseleyi halledecekseniz, bunu dikkatinizi toplayabileceğini ve daha ağırbaşlı bir şekilde düşünebileceğiniz bir dönemde yapmalısınız *