Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ortama nasil gİrİlİr

Ortama nasil gİrİlİr

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
CANIM CİCİM GEÇMİŞTE BENİMDE BAŞIMDAN BÖLE Bİ OLAY GEÇMİŞTİHAŞİN KIZLAR BANA O SENEYİ ZEHİR ETTİ BİRKERE ERKEKLİ ORTAMLARA GİRMEK DAHA KOLAYDIR İKİ FUTBOL MUHABBETİ YAPARSIN VEYADA BIRAZ AĞIR ABİ TAKILIRSIN OLUR BİTER AMA KISLAR ÖLEMİ BASIT KOLAY KİMSEYİ ARALARINA ALMAZLARSAĞLIK MESLEK LİSESİNDE BENDE MEKTEP BAŞKALAŞTIRMAK ZORUNDA KALMIŞTIMKISLAR GRUBUNA Bİ TÜRLÜ TAKILAMADIM TÜMÜ FAZLA SİNSİ VE BURNU HAVADA BARBARCA TERÖR ESTİRİYORLARDI PEK ÖLE KİMSEYİ KAAİLE ALMIYORLARDI ÖNCE KENDİME tarz bi imaj yaptımonlardan çok ayrı onlar beyaz çorap giyiyorsa ben kırmızı giydim hahaha zamanla bikaç kişide benim gibi giymeye başladı ama grubun elebaşı engel oldu üstteki sınıflardan kendime kanka yaptım onlar benim sınıfıma gelip benle sohbete başlayıncabizim sınıftaki erik kurusu kıslar hırsından çatlayıp ölüyorlardı OLURMU BEEYYYAA OLDU İŞTE LAKIN STOPPPPP? ablacığım en sonunda hocayıda tavladım sonrada bu kıslar benim çevremde çember oldu bende onları bi güzel çevirdimsonrada bıraktım hepsi biyerlere savruldu ve ben yine bir numara oldum hepsi havasını aldı LAKIN yinede SEN KENDİN OL SICAK OL TOLERANSLI OL KENDİN OL BANA ADAPTASYON ÖPÜLDÜN BAŞARILAR

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt