Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orman Haftası İle İlgili Fıkra

Orman Haftası İle İlgili Fıkra
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Komik Orman Fıkraları

Aslanı Dovuyorum

Maymun kurmuş cilingir sofrasını ormanın orta yerine, kulhanbeyliği yapıyor
O sırada zurafa ordan geciyormuş, sormuş:
Vay maymun Kardeş, nasılsın?
İyiyim be anam, iciyorum iciyorum aslanı dovuyorum
Zurafa tırsmış ve uzaklaşmış Derken Zebra gecmiş, o da sormuş:
Selam maymun abi, ne var ne yok?
N'olsun be gulum hep aynı; iciyorum iciyorum aslanı marizliyorum
Zebra da uzaklaşmış ordan Bu kez kostebek, gecerken sormuş:
Maymun ya naber?
İyilik kocum iciyorum iciyorum Allah ne verdiyse girişiyorum aslana!
Kostebek de sıvışmış
Ancak boyle boyle derken, olanlar aslanın kulağına gitmiş ve aslan o tarafa doğru yola koyulmuş Cıkmış maymunun karşısına:
Eee anlat bakalım maymun efendi, ne var ne yok?
Maymun hemen kendine ceki duzen vererek yanıtlamış:
N'olsun be abi, iciyorum iciyorum abuk subuk konuşuyorum

Temel'in Av Macerası

İstanbul'da yaşayan bizim Temel av sporuna merak salar
Av icin gerekli malzemeleri alır Birkac gun avlanır
Bir gun kahvede otururken bizim Temel başlar maceralarını anlatmaya Der ki;
Bir gun tufeğimi aldım Belgrad Ormanına gittim Yarım saat gezdikten sonra bir baktım beyaz bir ayı bana doğru geliyor Tufeğimi doğrultmamla ateş etmem bir oldu Tek kurşunla ayıyı yere serdimder O sırada arkadaşlarından birisi;
Hadi ulan oradan Belgrad Ormanında ayının ne işi varder
Tabi bizim Temel bu lafın altında kalır mı Hemen;
Hacan ayi bu ne bilsun oranin Belgrad Ormani oldugunider

Ormanlar Kralı

Bir gun aslanın birinin canı cok sıkılmış, şoyle bir ormanı gezeyim tebamla eğleneyim biraz demiş Ormanda gezerken bir devekuşu gormuş, yakalamış devekuşunu boynundan; oteki pencesiyle de Şak, Şak, Şakdiye uc tokat atmış hayvana, soyle bakalım!demiş, kim bu ormanın kralı?, devekuşu urkekce Sensin aslan abidemiş, tabi benimdemiş aslan ve Şak, Şak, Şakdiye uc tokat daha atıp fırlatmış hayvanı Derken aslanın karşısına bir kurt cıkmış, tutmuş kurdu boynundan; Şak, Şak, Şakdiye atmış tokadı, Soyledemiş, kim bu ormanın kralı, kurt da urkek sensin aslan abidemiş, aslan da tabi benimdemiş, Şak, Şak, Şakdiye uc tokat daha atmış, fırlatmış bir kenara Derken bu defa aslanın karşısına bir fil cıkmış, tam korkarak kenardan sıyrılacağı sırada kurtla devekuşu gelip sen bu ormanın kralı değil misin aslan abi? koş yakala şu hayvanıdemişler Bu gazı yiyen aslan koşmuş tutmuş fili Şak, Şak, Şakdiye patlatmış tokadı ve hemen sormuş soyle bakalım; kim bu ormanın kralı? Filin kafası bir atmış, tutmuş hortumuyla aslanıyla Pat, Pat, Patdiye uc kere yere carptırıp fırlatmış atmış Aslan yerden zorlukla kalkıp elleriyle ustunu silkerken, file donmuş ve şoyle demiş Bilmiyorsan bilmiyorum de kardeşim

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt