Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orijinal Soslu Pizza

Orijinal Soslu Pizza
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Orijinal Soslu Pizza Tarifi İçin Malzemeler

3 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım paket kuru maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 3 yemek kaşığı tereyağ Üzeri için;
Sucuk Sosis 2 adet közlenmiş kırmızı biber 1 paket mantar 1 kase kaşar rendesi Çedar peyniri Sos için;
2 domates rendelenecek 4 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı acı salça 1 yemek kaşığı acı sos 2 yemek kaşığı barbekü sos 4 yemek kaşığı ketçap Kekik karabiber pulbiber tuz 5 yemek kaşığı Zeytinyağı

Kaç Kişilik: 24
Hazırlama: 1 saat 30dk
Pişirme: 25dk Orijinal Soslu Pizza Tarifi Yapılışı

Merhabalar
Orijinal bir sos ve orijinalin den lezzetli pizza bu sosu amerikan programından aldım
Ve o kanal benim vazgeçilmezim oldu tüm tarifleri tutuyor Bu sos için jalapeno biberi ekliyorlar o yok maalesef bende has maraş biberi ekledim bu daha müthiş oldu
Öncelikle sütü ılık maya şekeri ekleyip 10 dk kabarsın sonra diğer malzemeyi ekleyip yumuşak hamur yoğurun 1 saat mayalayın
Sos için domates ve sarımsağı rendeleyin zeytinyağı ekleyip pişirin pişince içine kalan malzemeleri ekleyip 5 dk kaynatıp altını kapatın
Üstüne ne koymak isterseniz zevkinize kalmış ben özellikle közlenmiş biber koyuyorum çok lezzetli oluyor Malzemeleri doğrayın
Şimdi mayalanan hamurdan bezeler yapın istediğiniz büyüklükte açın ve önce sostan sürün sonra kaşar serpin ve tüm malzemeyi üzerine dizin 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin üzeri kızarınca çıkartın kalan kaşarı da serpin 2 dk erisin çıkartın
Sıcak olarak servis yapın
Bu tariften 3 adet orta boy pizza çıkmaktadır

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt