Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orhan Veli Kanık Anlatamıyorum Şiiri

Orhan Veli Kanık Anlatamıyorum Şiiri
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Orhan Veli Kanık Anlatamıyorum Şiirinin sozleri
Anlatamıyorum Şiiri Orhan Veli Kanık
Orhan Veli Kanık Anlatamıyorum Şiiri Sozu

ANLATAMIYORUM

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Goz yaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar guzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde duşmeden once

Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi soylemek mumkun;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum

Similar threads

Modern Şiir Geleneği Ozellikleri Modern Şiir Geleneği Hakkında Bilgi Şiir geleneği daha once yaşamış şairlerin eserleriyle oluşmuştur Geleneği oluşturan şairler arasında sanat anlayışı bakımından ilişki vardır Halk ve aydın, tarihi akış icerisinde kendi dilleriyle kendi şiir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Modern Şiir Geleneği Özellikleri Çağdaş Şiir Geleneği Hakkında Data Şiir geleneği daha önce yaşayan şairlerin eserleriyle oluşmuştur Geleneği yaratıcı şairler arasında sanat anlayışı bakımından ilişki vardır Ahali ve aydın, tarihi akıntı içerisinde kendi dilleriyle kendi şiir geleneklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
etkileyici facebook şiirleri kısa facebook şiirleri kısa etkileyici facebook şiirleri en etkili facebook şiirleri Ve ne kadar sevinirim bilseniz? Bir yılan girer de mezarıma, Goğus kafesimin icinde, kış uykusuna yatarsa Sunay AKIN Ne hasta bekler sabahı Ne taze oluyu mezar Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
orhan veli kanık istanbulu dinliyorum şiiri İstanbul'u Dinliyorum İstanbul'u dinliyorum, gozlerim kapalı; Once hafiften bir ruzgar esiyor; Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar ağaclarda; Uzaklarda, cok uzaklarda Sucuların hic durmayan cıngırakları; İstanbul'u dinliyorum gozlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
ORHAN VELİ KANIK (1914 1950) 13 Nisan 1914'te İstanbul'da doğdu 14 Kasım 1950'de tekrar İstanbul'da yaşamını yitirdi Cumhurbaşkanlığı Düzen Orkestrası şefi Veli Kanık'ın oğlu Galatasaray Lisesi'nde başladığı eğitimini, babasının tayini sebebiyle Ankara'da tamamladı 1933'te Ankara Gazi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt