Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orhan Ölmez - Damla Damla

Hoş geldin! erdican tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Orhan Ölmez - Damla Damla
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Orhan Ölmez Damla Damla 1549248296 1549248296 orhanolmezdamladamla5c57a72d208d4orhanolmezdamladamla5c57a72d208d4 http:wwwmedyalinecomhaberresimorhanolmezc4 damla damla aksam sana doldurur musun kalbini benimle? yoksa sende tasiyamazda dökermisin beni yerlere? yagmur olsam yagsam sana islatirmisin kendini benimle? yoksa sende dayanamazda kacar misin en sıcacık yerlere? yada bir gün düssem kalsam yasamaktan bir lahza yorulsam en karmasik hallerimde kalirmisin benimle birlikte? yoksa sende dayanamazda kacar misin bambaska ellere? iyi günümde kötü günümde hayatimin her uygun ask denilen bu resimde durur musun benimle birlikte? yahut sende dayanamazda gidermisin bambaska düslere? seviorum seni desem sever misin sende bilmem miktar misin ellerimden sana dogru düsersem gözümün nurusun desem sever misin sende bilmem miktar misin ellerimden sana ölümsüz güvensem  

Similar threads

Album daha cıkmadı denir Damla damla aksam sana doldurumusun kalbini benimle Yoksa sende taşıyamazda dokermisin beni yerlere Yagmur olsam yağsam sana ıslatırmısın kendini benimle Yoksa sende dayamazda kacarmısın en kuytu yerlere Yada birgun duşsem kalsam yaşamaktan bir an yorulsam En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
317
aşk ve sevgi nickleri ağabeye sevgi sözleri aşk ve sevgi nickleri ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN yanına HİÇ KALIR Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM Kalbim her dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt