iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2, 5 paket oreo
12 paket mascarpone philedelpia 100gr
Beyaz çikolata 400600 gr
Sıvı krema
Kırmızı gıda boyası
Hazırlanışı
Oreoları makinadan geçirip içine yarım paket 100 gr mascarpone koyup iyice karıştırın sonra tezgahın üstüne hazırlanılan harcı dökün Daha sonra kalıplarla değişik şekillerde çıkartın ben kalp şeklinde yaptım Soğuması için buzdolabına koyun
Ardından çikolataları benmari usulu eritip içine 45 yemek kaşığı sıvı krema ekleyip soğumaya bırakın
Ardından hazırlanan kalp şeklindeki oreoları teker teker beyaz çikolataya bulayıp tekrar buz dolabında soğumaya bırakın Kalan beyaz çikolatanın içine bir kaç damla kırmızı gıda boyası ekleyin ve hepsini sıkma poşetine koyun ucunu çok incecik kesip beyaz çikolataya daldırılan oreoların üstünde gezdirin Çayın kahvenin yanında inalmaz tadımlıklar Bolca yapıp derin dondurucuya atabilirsiniz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
2, 5 paket oreo
12 paket mascarpone philedelpia 100gr
Beyaz çikolata 400600 gr
Sıvı krema
Kırmızı gıda boyası
Hazırlanışı
Oreoları makinadan geçirip içine yarım paket 100 gr mascarpone koyup iyice karıştırın sonra tezgahın üstüne hazırlanılan harcı dökün Daha sonra kalıplarla değişik şekillerde çıkartın ben kalp şeklinde yaptım Soğuması için buzdolabına koyun
Ardından çikolataları benmari usulu eritip içine 45 yemek kaşığı sıvı krema ekleyip soğumaya bırakın
Ardından hazırlanan kalp şeklindeki oreoları teker teker beyaz çikolataya bulayıp tekrar buz dolabında soğumaya bırakın Kalan beyaz çikolatanın içine bir kaç damla kırmızı gıda boyası ekleyin ve hepsini sıkma poşetine koyun ucunu çok incecik kesip beyaz çikolataya daldırılan oreoların üstünde gezdirin Çayın kahvenin yanında inalmaz tadımlıklar Bolca yapıp derin dondurucuya atabilirsiniz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.