Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onu Geri Istiyorum

Onu Geri Istiyorum
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
15 yıldır çıkıyorduk

Geçenlerde bir görücü geldi onlara Adamın herseyi var Tastamam Benimse tamamlamam için bir iki yılım

Annesi babası zorladi Sevdiğin çocuğu istiyorsan alsın ailesini gelsin demiş annesi
Kiz benim durumumu biliyor
Bana dedi elini ivedi tut
Dedimki imkansız Özel hastabede çalışıyorum Ve kpssden atama bekliyorum Onlar olmadan nasıl olucak
Dedi ama ben seni okadar yıl bekleyemem Ben oglana evet ddiyecem Onla olsada olmasada senle birdaha düşünmeyecem Fazla ağladım inanamazsiniz Bunu nasıl yapabilirdi

Aramadi sormadi üç dört gün Geçenlerde aradı Oglani reddetmis Ve benle normal bisekilde konuştu Sonradan kapattı Bi dahada konusmadik Geçenlerde merak ettim dar sorusunu da biliyordum facesine girdim Şifresi de değiştiği için aradı beni çok geçmeden facem çalınmış ddedi Ben yaptım dedim Bi daha arama dedi Kapattı Fakat bunu kiskancliktan yok ne paylaşıyor diye merak ettiğim için yaptım Umulan faceden engellemiş beni

Ayrılalı bir hafta oldu
Artık dayanacak ne gücüm ne de gözüm de bir damla yaş kaldı Onla gezdigimiz her sokak her sokak benim için cehennem şimdi

Arkadaşlar bir yol bir yordam gosterin bana
Zaten kpss işi olsun annemi babami alip kizi istmeye gidicem
Lütfen

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt