Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

onu fazla seviyorum lakin konuşmaya yüzüm değil sizce neyapmalıyım....

onu fazla seviyorum lakin konuşmaya yüzüm değil sizce neyapmalıyım....
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Herşey bu yaz başlamıştı birbirimizi tanımıyorduk 1,2 hafta bakıştık daha sonra benım cesaretsizliğimden kız dayanamayıp geldi ve konuştu neyse çıkmaya başladık öyle çıkmada denmez fazla salaktım kız konuşmak ıstıyordu ama ben mal mal uzak izliyordum sanırım beni fazla seviyor yoksa bırakması lazımdı )daha konuşalı 2,3 gün olmuştu bir haber gelmişti ve hemen kendi şehrime gitmek zorunda kaldım ve o gunden daha sonra oraya hiç gitmedim telefondan konuşmadık 1 ay sonradan mesaj attım bana hattının kaybolduğunu ve numaraların silindiğini söyledi ve beni hala sevdiğini söyledi böyle 2,3 ay konuştuk daha sonra diğer bir kıza ilgi duymaya başladım ve bununla konuşmayı kestim ve 4,5 aya yakın konuşmuyoruz ve artık o ilgi duyduğum kızıda sevmiyorum ona aşığım ve onunda beni sevdiğini biliyorum fakat konuşmaya yüzüm yok uydurucak palavrada artık kalmadı neyapıcağımı bilmiyorum yanında gidip mi konışıyım arıyımmı aramasınımı bekliyim nasıl bi tepki verir veya yazı bekleyip herşeye yenıdenmı başlıyım yardımınıza ıhtıyacım var yanlız bana lutfen kızmı yok kardeşim felan demeyin başka kızlarla denemeye çalıştım lakin olmuyor

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt