Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

önerge etme

önerge etme
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba arkadaşlar konuyu kısa kesiyorum ben batmış kız sevdşm lakin hiçbirine kavuşamadım arkadaşlarım facede bir iki kelimeyle ayarlıyorlr tipleri değil zaten onlarda tiple olmaz diyorlarbende koymak istiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum fakat arkadaşlar gevşe felan diyorlar fakat nasıl bana anlatırmısınız

Similar threads

merhaba arkadaşlar ben bu konuyu nereye açacağımı bilmiyorum ama neyse hepsine açarım artık arkadaşlar benim hiç sevgilim yok zaten hiç olmadıda bir yaştan daha sonra utanıyorumarkadaşlar diyorlar ben kızları aldım şöyle yaptım böyle yaptım felan ama ben ise hiçbirşey diyemiyorum ya yarlamasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
arkadaşlar bizim aleyhinde sınıfta bir kız var tanıştık faceden felan nese knk durumuna geldik zaten okulda görüyoduk birbirimizi faceden sevdiğimi söledim 13 yaşındayız kabul etmedi çünkü yaşımız küçük dedi ben üzerine gittim biraz keşke sevmeseydim felan dedim neden dedi neden dedi hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
evet arkadaşlar az önce bir konu açmıştın kitlendi neyse dediğim gibi okulda tanıdığım kız vardı kız geldi bugün telefonda senden hoşlanıyorum seninle çıkmak istiyorum felan dedi bende düşüneyim dedim fakat okulda son senem ve sınavlara hazırlanıcam derslerle sevgiliyi bir arada götürebilirmiyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Merhaba arkadaşlar 20 yaşıma girdim ve bu konuyu açtığıma göre büyük bir sorunum olmalı sizden bir şeyler söylemenizi istiyorum, içten sürükleyici kız arkadaşım olmadı gerçekten oldu okul zamanımda ama onlar öneri ettiği için hiç önerge etme cesaretini kendimde bulamadım lisede okulu bıraktım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt