Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Önemli Oku!!!

Önemli Oku!!!
0
105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lorax?

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
61
beyler ben önceden free panel yapıp piyasaya salıyodum şuan ise telegram için sorgu botu yapıp piyasaya salıyorum ve yenisini kurcam ama api eksik bana api sağliyabilcek biri varsa baya reklam yaparız bu botları kullanan çok kişi var

Telegram - @LoraxAmk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
196
Kuran’ı Rehber Edinenlerin İtikadı Bozuk mu?… Bizlere itikadınız bozuk gibi sözler edilse de, ben peygamberimizin Kuran’da tarif edilen ahlakını örnekle onlara güzel söz söyleyerek başlamak istiyorum Bu yazımı, çok değer verdiğimiz ve Allah şahittir ki samimi olduklarına gönülden inandığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Bilinçaltına Gizli Mesaj Bu Konuyu Sonuna Kadar Kim Oku Bilemem Ama Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim Sonuna Kadar Bilinçaltına gizli mesaj yerleştirme, Yapabileceklerinizi düşününün ! Konuyu açıklayıcı bazı alıntılar: Tamamen subliminal Subliminal diye bir yöntemden bahsediliyor günlerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Farkındalık nereden çıktı? Bir an durunVe ben ne yapıyorum deyinCevap veremeyeceksinizÇünkü şimdiki zamanda sorulan soruların cevabı yokturAnda kalınca insan tepkisiz ve dingindirİnsanoğlunun %98 i bir hastalık yaşamaktadır ve hiçbiri bunu fark etmezBu hastalığın adı “düşünmek tedavisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
http:img460**************img4606639logosonoy7gif KIYAMET GÜNÜ, DİRİLİŞ VE HESAP VERME http:img77**************img779515evrenov7 Sur'a üfürüldü; böylece Allah'ın diledikleri dışında, göklerde ve yerde olanlar çarpılıpyıkılıverdi Sonra bir daha ona üfürüldü, artık onlar ayağa kalkmış durumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,519Konular
981,249Mesajlar
31,103Kullanıcılar
A_YerrSon üye
Üst Alt